Овен Изглеждате доволни и настроени позитивно. Няма нужда да се

...
Овен Изглеждате доволни и настроени позитивно. Няма нужда да се
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за 18 април

Овен
Изглеждате удовлетворени и настроени положително. Няма потребност да се противопоставяте на колегата си, проявете благосклонност и примирителност. Ще ви хареса да излезете на разходка или да се срещате с близки другари.

Телец
Стойте надалеч от противоречиви въпроси и помислете два пъти, преди да дадете съвет на някого - даже и да бъдете помолени да го извършите. Да се приказва прекомерно искрено е нежелателно, може да се окаже неприятна услуга.

Близнаци
Няма потребност да се натоварвате с „ тежки мисли “. Насладете се на няколко часа здрав сън и ще се почувствате по-добре. Нервната ви система се нуждае от добра отмора. Запазете спокойствието на духа и „ зърното на мъдростта “.

Рак
Имате огромен проект от задания за деня, само че звездите поучават да не се претоварвате през днешния ден. Ако е допустимо да прехвърлите някои от отговорностите на други, направете го. Опитайте се да бъдете практични и да избягвате импулсивни покупки.

Лъв
През първата половина на деня ще има повече неща за извършване и задания от нормално, а през втората половина на деня ще има опция за отмора и възобновяване. За вас е потребно да промените ситуацията.

Дева
Емоционалният декор е неустойчив, настроението може да се промени заради всевъзможни дреболии. Откажете се от изясняване на всякакви обстановки и връзки. Опитайте най-малко един ден да изкарате умерено, без нервно напрежение и очакване.

Везни
Днес не е най-безоблачният ден. Вие сте непостоянни във вашите стремежи. Вашите дейности могат да основат напрежение във взаимоотношенията с околните. Трябва да бъдете по-внимателни в общуването със фамилията си.

Скорпион
Емоционалният декор на този ден може да бъде стресиращ. Понякога сте обезпокоени или ядосани за дреболии, не можете да се успокоите дълго време, в случай че нещо не върви по проект. Подкрепата на околните е от голяма важност.

Стрелец
Днес би трябвало да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите прекарвания. Концентрирайте се върху създаването на нова тактика и тактичност по отношение на бъдещите си дейности.

Козирог
Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите, да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато би трябвало да преразгледате събитията и въз основа на това вземете своите нови решения.

Водолей
Денят дава обещание да бъде спокоен, не се чакат вълнуващи или непредвидени събития. Подобряване на връзките, хармонизиране на психологическия климат вкъщи. Много от вас ще се занимават с настоящи битови въпроси свързани с семейството.

Риби
Възможно е доброжелателността и откровената угриженост за другите да ви оказват помощ да намерите нови съдружници. Имате дарбата да пленявате другите с положителни думи, да убеждавате събеседниците си в силата на вашите причини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР