Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и

...
Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 май

Овен
Днес за Вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към Вашата персона. Постарайте се да се отплатит на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.

Телец
Проявете към Вашата половинка повече деликатност и обич. Това за нея сега е доста, доста нужно. А и Вие ще чувствтае голяма нужда да споделите бликащите у Вас положителни усеща. Споделете ги с Вашия обичан човек, и той ще Ви бъде признателен.

Близнаци
Много комплицирано се подреждат връзките с деловите сътрудници. Малки, и на пръв взор безобидни различия, през този ден елементарно ще прерастват в съществени спорове, а в най-сложните случаи нещата може да стигнат до цялостно преустановяване на връзките. Не влизайте в спор с управлението, по всякакъв начин демонстрирайте своето миролюбие пред сътрудниците си, и се въздържайте от закани и язвителни забележки по адрес на съперниците. С приятелите и роднините ще се разбирате по-лесно: те, в последна сметка, незабавно ще Ви споделят, в случай че са недоволни от нещо. Не се обиждайте и приемайте забележките за сведение. От тях може да си направиоте забавни заключения.

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на благополучие.... Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.

Скорпион
Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде мъчно ще се ориентирате в обстановката: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логичен разсъждения информацията ще е малко. В такава обстановка има единствено един благонадежден прийом да избегнете грешките - да не предприемате безусловно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „ тактика ” няма да Ви е по усета. Ще Ви зарадва среща с другари чудесно ще прекарате времето си във радостна компания. За страдание сантименталните връзки няма да се развиват напълно по този начин, както би Ви се желало, а това ще Ви донесе не малко безредици. Само имайте поради, че през днешния ден сте склонни към преувеличаване и в действителност не всички проблеми са толкоз съществени, както в този момент Ви се коства.

Стрелец
Много ще е значимо през този ден да имате естетика в облеклото със своя обичан човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или дружно да се придържате към деловия жанр. Тогава в действителност ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.

Козирог
Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже много по-плодотворно занятие. Добре би било да си спомните предишното, защото в него се крият отговорите на доста забавни и настоящи въпроси. Ако Ви предстоят значими договаряния, дайте опция на събеседника да се изговори, и чак по-късно представете своята позиция. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, в случай че прозвучат по-рано от избраното време. Отношенията с околните изискват самообладание. Хората, които сте привикнали да подкрепяте и покровителствате, стартират да желаят самостоятелност. Въпреки това Вашето застъпничество продължава да им бъде нужно.

Водолей
Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.

Риби
Емоциите ще правят отстъпка място на разсъдъка, а мисленето Ви ще бъде елоционално и самобитно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задания, защото бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас неточности. Интересът към непознатото непрестанно ще господства над устрема към тествани способи, предсказуеми контакти и закономерни направления. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силно може да започнете да изпитвате безпределно увлечение към загадъчност. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР