Овен Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение

...
Овен Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2018 г.

Овен

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите остарели връзки, а при някои е допустимо да се повторят и обстановки от предишното, които явно не са били решени.

Телец

Днес не позволявайте на неприятните мисли да направляват държанието ви, наложете си да сте положителни и с такава настройка пристъпвайте към всичко, което чака вниманието ви. Помислете по какъв начин да се заредите с позитивна сила, с цел да се чувствате изцяло подготвени за новата работна седмица.

Близнаци

Днес наред със отговорностите си се погрижете и за себе си, поради умората и напрежението имате незабавна нужда от повече успокоение, чист въздух, развлечения и хубави страсти. Атмосферата на реципрочност ще се отрази позитивно на настроението ви.

Рак

Днес ще съумеете да свършите всички битови обвързване по най-бързия метод и ще ви остане много свободно време. Отдайте се на подобаващ отдих и помислете по какъв начин да се позабавлявате. Храната ви ще е по-добре усвоена, в случай че е от повече зеленчуци, мляко и плодове.

Лъв

Днес се пазете от спорове, с изключение на, че лишават от силата ви, може и да се компрометирате сами. Избягвайте гнева и неприятните мисли. Изразете любовта и грижите към непрекъснатия си сътрудник, обградете го с деликатност и ще създадете прелестна атмосфера към себе си, в която и други ще се усещат уютно.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнена с непредвидени новости, завършения и ексцентрични обстановки. Вие се справяте с това, с помощта на находчивостта си и трезвата оценка на събитията. Направете приятна изненада на интимната си половинка, с цел да не се почувства изолирана от вашия свят.

Везни

Днес покажете доброжелателността си към всички, с които живота ви среща и ще печелите другари. Ще се разнообразите измежду природата, черпейки от нейната мощ, сила и мощност. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохолни питиета.

Скорпион

Денят ви ще бъде изпълнен с доста изненади и приятни страсти. Ще срещнете нови забавни персони, ще намерите нови другари. Необвързаните мога да срещнат огромната си обич.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни страсти и другарство с забавни персони. Използвайте свободното си време за отмора и развлечения. Имате потребност да се заредите с позитивна сила, с цел да имате сили за новата работна седмица.

Козирог

Денят ви ще премине в спокойна домашна атмосфера. Ще се радвате на компанията на най-близките. Отдайте се на обичаните си занимания и не мислете за грижи и проблеми. Всичко ще си пристигна на мястото.

Водолей

Подходящо време за асимилиране на нови познания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подобаващ за укрепване на фамилните и интимни връзки. Поглезете се с обичана храна.

Риби

Денят е подобаващ за срещи и занимания, които да разширят кръгозора ви и да оказват помощ за намиране на нови другари. Пътуване или друго събитие ще сплоти фамилията ви. Някои ще срещнат огромната си обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР