Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били

...
Овен Да кажете, че последните няколко дни не са били
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 14 април 2023 г.

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас.
Телец
Желателно е, да се откажете от лекомислието. Реализацията на проектите и настоящите задания, изключително домашните и служебните, може да изискват от Вас в допълнение концентриране, организираност и отговорност. Чак до късно вечерта ще се резервира вероятността за спор с началството, съдружника или брачния сътрудник. Не бързайте да реагирате прочувствено на това, което става. Започнете с търсене на рационални, законни и безвредни пътища за разрешаване на несъгласията. Може да се наложи, още веднъж да потвърждавате своята професионална подготвеност.

Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Везни
Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.

Скорпион
Когато стане дума, какво обичате най-вече, при започване на листата се оказват загадки, ребуси и на първо място - интриги. Затова в случай че някой има нелепостта да се надява, да Ви надхитри, излъже или манипулира въпреки и за секунда, ще можете да му дадете да разбере напълно на бързо и без да Ви мигне окото, че по този начин не става., а и че няма никакъв късмет.

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден ще има огромна потребност тъкмо от поддръжката Ви.. Той дълго ще Ви споделя за своите проблеми или просто ще се постарае да бъде с Вас колкото се може повече време. Бъдете открити и доброжелателни и се постарайте да се настроите на неговата вълна.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.

Риби
Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР