Овен ако не сте от хората, които не могат да

...
Овен ако не сте от хората, които не могат да
Коментари Харесай

Как да се справим с емоционалното хранене през празничния сезон

Овен в случай че не сте от хората, които не могат да допрян храна, когато са уплашени, всички останали знаят какъв брой успокояващо е яденето в напрегнати дни .

 храна празници Thinkstock

Така нареченото прочувствено хранене няма нищо общо с глада или насищането – при него ядем, с цел да потиснем отрицателни страсти и да се почувстваме по-добре. Това събитие зачестява около празниците – освен тъй като упованията ни за тях са високи и желаеме да компенсираме хубавите прекарвания с хубава храна, само че и просто тъй като изкушенията са на всички места.
 Като рокерите: Ботите, които би трябвало да притежаваш този сезон! Edna предлага Като рокерите: Ботите, които би трябвало да притежаваш този сезон!
Те са обилие както по време на служебни коледни празненства, по този начин и на събирания у родственици и другари. Специалистите споделят, че постоянно даже не осъзнаваме, че страстите са в основата на преяждането .

В такива случаи обаче отводът от храна не е добър вид, по тази причина е значимо да усвоим няколко навика, с които ще развием по-здравословни връзки с храната , без значение кое време от годината е. A какъв по-подходящ миг да стартираме от празничния сезон?

Виж по какъв начин в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР