Отварянето през юни беше грешка. Когато започна коронавирусът аз казах

...
Отварянето през юни беше грешка. Когато започна коронавирусът аз казах
Коментари Харесай

Проф. Витанов: В докладите ми към щаба има няколко числа, не сте готови да чуете. Ще е тежка зима

Отварянето през юни беше неточност. Когато стартира ковид ът аз споделих да се съблюдават ограниченията, които са наложени. Хубавата вест през май беше да се съблюдават ограниченията и към Гергьовден пикът ще пристигна и ще отмине. По-късно споделих да се съблюдават ограниченията три месеца и по-късно ще излезем от здравната част на рецесията. През юни имахме 6 случая дневно - 600 пъти по-малко от това, което имаме сега. Това разяснява математикът на Националния действен щаб проф. Николай Витанов в ефира на Нова телевизия.

" Появи се един човек и сподели, че вирусът си отива и в случай че се задържи през лятото ще си скъса дипломата. Хората повярваха на втория - резултатът го виждаме. Когато се махнат ограниченията идват следствията. Сега следва тежка зима. В момента обстановката е много неприятна. В отчетите ми към щаба има няколко цифри, едно от числата няма да го кажа, тъй като не сте подготвени да го чуете ", добави Витанов.

Той разяснява още, че разпространяването е дифузно, а медиците изнемогват. Той добави още, че броят на действително инфектираните е 320 000, от които 280 000 са безсимптомни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР