Оттук-нататък България никога повече не може и не трябва да

...
Оттук-нататък България никога повече не може и не трябва да
Коментари Харесай

Деница Сачева: България никога повече не трябва да има министър на финансите с името Асен Василев!

„ Оттук-нататък България в никакъв случай повече не може и не би трябвало да има министър на финансите с името Асен Василев. “ 

Това разгласи изрично Деница Сачева от ГЕРБ във връзка свадите им с „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и след изявленията на Асен Василев за Мария Габриел. По този мотив Сачева уточни:

„ След като Асен Василев направи скандалното изявление, че Мария Габриел не може да бъде министър председател на България, за нас диалозите по-скоро са завършили. Оставям въпреки всичко една врата само поради отговорността към България, само че ние няма да допуснем по никакъв метод името на Мария Габриел и самата тя да бъдат обект на такова отношение. “ 

Тя акцентира, че договарянията са траяли осем дни, само че те като че ли са нямали край. Договорени са били главните насоки, само че всеки ден ПП-ДБ отивали с нови претенции . Затова от ГЕРБ-СДС решили, че няма смисъл повече да не престават да договарят. 

„ Това, което се случи, беше да покажем нашата отговорност към страната. Да внесем кабинет, който Мария Габриел да предложи. По никакъв метод ние не сме заплашили главните стратегически цели, по които би трябвало да работи страната “ , сподели още Сачева. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР