Оттам апелираха за повишено внимание към плажната сигнализация и къпането

...
Оттам апелираха за повишено внимание към плажната сигнализация и къпането
Коментари Харесай

Морето взе четири жертви за по-малко от денонощие frognews.bg

Оттам молиха за нараснало внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Особено бдителни следва да бъдат родителите, чиито деца употребяват надуваеми уреди, защото вълнението може елементарно да ги повлече във вътрешността в морето.

 

Снощи към 18:00 ч. на охранителен плаж в к.к. " Слънчев бряг " от водата е изваден румънски екскурзиант на 54 години, който е изгубил живота си малко по-късно, макар оказана му на място здравна помощ, предадоха от локалната полиция.

 

Около 10:30 ч. през днешния ден на Северния плаж в курортния комплекс спасителите са извадили от морето тялото на удавен съветски жител. В същия час, само че в град Китен, туристи са забелязали удавена жена. Тялото й е издърпано на брега, като от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас означиха, че тя е на забележима възраст към 60 години, само че самоличността й не е открита.

 

Органите на реда сигнализираха и за случай, при който тялото на млад мъж е извадено от морето в региона на северната крайбрежна алея в Несебър. Сигналът за умрелия е получен 5:00 часа тази заран.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР