Отстраняването на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Отстраняването на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Маас: Отстраняването на Тръмп няма промени автоматично връзките ни със САЩ

Отстраняването на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на изборите през ноември няма да е задоволително за смяна на дипломатическите връзки сред Вашингтон и Берлин, сподели външният министър на Федерална Република Германия Хайко Маас в оповестено през днешния ден изявление за ДПА.

"Всеки, който мисли, че поемането на президентския пост от демократ ще възвърне трансатлантическото партньорство, такова, каквото беше преди, подценява структурните промени, които са се случили ", сподели немският първи посланик.

Германия не разполага с никакви детайлности за плануваното понижаване на американските войски

Макар да назовава двустранното партньорство "изключително значимо " и да споделя, че би трябвало да се работи, с цел да бъде усъвършенствано то, Маас, добавя, че "в сегашната си форма то към този момент не дава отговор на потребностите на двете страни, свързани с него ", цитира думите му Българска телеграфна агенция.

Тръмп неколкократно е подлагал на критика Германия за метода, по който работи по редица въпроси, в това число съдействието й с Русия по газопровода Северен поток-2 и това, че не покрива задачите на НАТО по процентни разноски за защита.

Най-новият противоречив въпрос се появи откакто Тръмп разгласи, че неговата администрация понижава доста броя на войските си, ситуирани в Германия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР