Отстраниха от работа охранител на НОИ - Пловдив заради арогантно

...
Отстраниха от работа охранител на НОИ - Пловдив заради арогантно
Коментари Харесай

Изгониха пазач в НОИ заради фръцла

Отстраниха от работа охранител на Национален осигурителен институт - Пловдив поради надменно отношение към пловдивчанка. Пазачът е от компания " Експерт Секюрити " ЕООД.

До мярката се стигнало, откакто жена отишла до осигурителния институт двадесет минути преди края на работния ден.

„ Охраната стоеше на пейката и си въртеше ключове в ръцете. Още щом прекрачих прага на входа, той се развика " Алоу, къде си тръгнала, бе!? Вън, виж какъв брой е часът? ”, жалва се Десислава Десева-Бандрова. По думите ѝ арогантното му отношение не завършило до тук. Униформеният мъж траял да ѝ приказва безочливо и да я назовава „ фръцла “.

Въпреки опитите на надзирателя да изгони Десева-Бандрова, тя съумяла да влезе и да хване последния период, с цел да си свърши работата. Жената отишла до териториалното отделение, с цел да си заплати осигуровките.

" Реакцията на господина беше доста шокираща за мен. През последния месец имах работа в Агенция по вписвания, Национална агенция за приходите, Бюро по туда, 2 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи и на всички места чиновниците бяха общителни и професионални ", добавя Десева-Бандрова.

Обидената дама изпратила сигнал до Национален осигурителен институт, в резултат на което наетата охранителна компания била известена за проблема, а пазачът отхвърлен. От осигурителния институт прецизираха още, че директорката на териториалното отделение се е извинила на Десислава Десева-Бандрова за грубото отношение, на което е била подложена.

Екипът на " Марица " не съумя да се свърже с " Експерт Секюрити " ЕООД. При многократните позвънявания след няколко сигнала свободно се включваше гласова поща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР