Отстъпки в Early Prime Big Deal Days за технологиите на Apple: Спестете от Apple AirPods, Apple iPad и други

...
Търсите най-добрите оферти за технологиите на Apple, включително Apple AirPods
Коментари Харесай

Търсите най-добрите оферти за технологиите на Apple, включително Apple AirPods и Apple Watch? Забравете Apple Store. Най-добрите оферти за продукти на Apple са в Amazon в момента преди разпродажбата на Prime Big Deal Days през октомври.

Свързано: 

Забелязахме някои наистина страхотни оферти за най-желаните продукти на Apple. Можете да вземете чифт Apple AirPods Pro 2 за $199 в Amazon а Apple Watch 8 GPS е само $310. Открихме и оферти за iPad на Apple, които могат да бъдат отлични празнични подаръци за всеки от вашия списък.

Най-добрите ранни оферти за Amazon Prime Day 2 за Apple AirPods

Вижте най-продаваните AirPods Pro 2, сега с отстъпка в Amazon, плюс още оферти за най-високо оценени слушалки Apple.

Apple AirPods (2-ро поколение): $99 (23% отстъпка)

Второто поколение Apple AirPods може да не е най-новият модел, но все пак е един от най-търсените слушалки на пазара. Продават се на дребно за $129 в Apple, Amazon в момента ги предлага за $99.

Това са едни от най-универсалните слушалки, които можете да закупите, ако сте редовен потребител на iOS. Но освен това, това са страхотни слушалки, които са идеални за хвърляне в чантата ви и заминаване към света. Те просто се свързват, когато имате нужда от тях. Няма разочароваща нужда да ги сдвоявате.

Тези оценени с 4,7 звезди слушалки могат да се похвалят с повече от 24 часа общо време за слушане с калъфа за безжично зареждане, надеждна настройка с едно докосване за собственици на устройства на Apple и безжична връзка с ниска латентност за пълно потапяне при гледане на филми и музика.

Ако имате нужда от ежедневен комплект слушалки, които изглеждат и се чувстват първокласни, те са страхотна и достъпна опция.

Защо харесваме Apple AirPods (2-ро поколение):

Техният чист и висококачествен звук прави потапящо слушане. Те разполагат с настройка с едно докосване и интуитивни контроли за по-добро удобство. Те имат впечатляващ живот на батерията от над 24 часа с кутията за зареждане и бързо зареждане за в движение. $99 в Amazon

Apple AirPods Pro 2: $199 (20% отстъпка)

Дизайнът на AirPods Pro 2 е доста подобен на предишното поколение, но Apple въведе сензорно управление на AirPods Pro 2 за да помогне на потребителите да контролират по-безпроблемно своите AirPods. Най-новите слушалки Apple AirPods Pro 2 предлагат 30 часа време за слушане с включения калъф за зареждане. Те имат надграден безжичен чип за подобрена аудио функционалност, нов драйвер с ниско изкривяване за по-чист звук и подобрено активно шумопотискане.

Apple AirPods Pro 2 осигурява наистина персонализиран звук: Можете да използвате камерата на вашия iPhone, за да анализирате уникалната си анатомия на ухото и да намерите перфектните аудио настройки за вас.

Потребителите също ще получат нов изключително малък бакшиш със своите AirPods. Калъфът получи забележително надграждане на дизайна с нова примка за ремък и вграден високоговорител, за да ви помогне да проследявате местоположението на вашия калъф AirPods.

Плащате за по-добрата ергономичност тук, подобрен звук и това, с което определено ще се съгласите, е първокласно изживяване. Със сигурност има какво да обичате в Apple AirPods 2, особено когато се продават само за $200.

Защо харесваме Apple AirPods 2:

Те имат надграден безжичен чип с подобрено активно шумопотискане за подобрено качество на звука. Те предлагат 30 часа време за слушане с включената кутия за зареждане. Тяхната уникална персонализирана звукова функция позволява на камерата на iPhone да анализира анатомията на ухото за персонализирани аудио настройки. $199 в Amazon

Най-добрите ранни сделки на Amazon Prime Day 2 за Apple Watches

От новия луксозен Apple Watch Ultra до стандартния Apple Watch 8, тези смарт часовници са отлични аксесоари. Всички те вече се продават в Amazon.

Apple Watch Series 8: $310 и нагоре (22% отстъпка)

Apple Watch Series 8 е издръжлив смарт часовник, който е устойчив на плуване, прах и на напукване. За обикновените потребители на смарт часовник той събира почти всяка функция, която можете да поискате в компактен, удобен за носене пакет.

Apple Watch 8 има редица функции за проследяване на здравето, включително оптичен сърдечен сензор, електрически сърдечен сензор за ЕКГ, сензор за кислород в кръвта и нов сензор за телесна температура. Той също така идва с нова функция за откриване на катастрофи, която открива къде се намира носещият при тежка автомобилна катастрофа и предупреждава службите за спешна помощ.

Можете също да се докоснете до йога, медитация и други тренировъчни програми чрез Apple Fitness+. (Apple Fitness+ е абонаментна услуга. Струва $9,99 на месец; купувачите на Apple Watch получават първия месец безплатно.)   

Apple Watch Series 8 е очевидният избор за всеки, който не се нуждае от нищо от Абсурдно дългият списък с функции на Apple Watch Ultra. Той е точно както трябва и е страхотно надграждане от предложенията на предишната линия. Освен това е по-достъпен и често се продава.

В момента Amazon намали 41-милиметровия Apple Watch 8 само с GPS до $310 (обикновено $399). Това е една от най-ниските цени, които сме виждали. Цената варира за допълнителни модели в зависимост от размера и клетъчните опции, но Apple Watch 8 е с отстъпка за всички модели.

Защо харесваме Apple Watch 8:

Отчитанията на сърдечната честота и ЕКГ записите се съхраняват в приложението Apple Health за лесен достъп. То без усилие се синхронизира с iPhone и други продукти на Apple за споделяне на здравни данни, съобщения и др. Предлага се с вграден сензор за кислород в кръвта и приложение. $310 и повече в Amazon

Apple Watch Ultra: $779 (спестете $20)

Той е проектиран да бъде по-здрав и издръжлив вариант за спортисти и авантюристи. Той осигурява до 36 часа живот с едно зареждане при стандартна употреба или 60 часа живот на батерията с настройката за оптимизиране на батерията, която скоро ще бъде пусната. За обикновения потребител това е огромно.

Изработен е от по-здрав материал от титанова сплав за подобрена устойчивост на удар. Той също така предлага по-голям (49 мм), по-ярък дисплей и втори високоговорител за по-добър звук и видимост на дисплея по време на употреба на открито. Apple казва, че също е оптимизиран за гмуркане и водни спортове.

Apple Watch Ultra предоставя подобрена GPS функционалност за проследяване на вашите стъпки и подобряване на навигацията за експедиции на открито. Има и бутон за действие, който може да се използва за по-точно проследяване на вашите тренировки чрез маркиране на сегменти от вашата тренировка.

Умният часовник е посочен за $799 на уебсайта на Apple, но е намален на $779 в Amazon.

Защо харесваме Apple Watch Ultra:

Той предлага умопомрачителните 60 часа живот на батерията с настройката си за оптимизиране. Той е проектиран за дейности с голямо въздействие благодарение на издръжливата си външност от титаниева сплав. Неговият свръхярък 49-милиметров дисплей и двойни високоговорители подобряват видимостта и звука на открито. Подобреният GPS и бутонът за действие позволяват по-добро проследяване и навигация при тренировка, особено по време на туризъм.
$779 в Amazon

Най-добрите ранни оферти за Amazon Prime Day 2 за Apple iPads < /h2>

Намерете селекция от iPad в продажба сега в Amazon преди есенната основна разпродажба.

Apple iPad 9: $270 (18% отстъпка)

Деветото поколение Apple iPad може да бъде сдвоено с периферни устройства като Apple Magic Keyboard, за да се направи пълна мобилна работна станция. Той може да се похвали със страхотно изглеждащ 10,2-инчов Retina дисплей с мощния A13 Bionic чип на Apple, както и 64 GB памет. Той също така включва 12MP предна камера и 8MP задна камера, Touch ID за по-лесно влизане и елегантен алуминиев гръб.

Благодарение на цял ден живот на батерията можете да отложите зареждането до по-късно с редовна употреба . Със сигурност си струва парите при тази ниска цена и все още е достатъчно близо до следващия модел, за да е достатъчно бърз за повечето приложения и игри.

Обикновена цена от $329 в Apple Store, вие можете да го получите за $270 в Amazon в момента.

Защо харесваме Apple iPad (девето поколение):

Цената му е много по-ниска от десетото поколение iPad, идеален за купувачи с ограничен бюджет.Apple iPads са лесни и интуитивни за използване, особено за собствениците на Apple iPhone. Той разполага с ярък, ярък 10,2-инчов Retina дисплей, който прави видеото да изглежда страхотно. $270 в Amazon

Apple iPad 10: $399 (11% отстъпка)

Най-новото издание в класическата гама iPad на Apple е iPad 10-то поколение. Този 10,9-инчов таблет разполага с дисплей Liquid Retina с технологията True Tone на Apple. Той има чип A14 Bionic на Apple, надстройка от чипа A13 на iPad 9. iPad 10 е съвместим с Wi-Fi 6 и 5G интернет за бърза работа. Освен това предлага цял ден живот на батерията, така че лесно можете да го носите на училище, без да се притеснявате да го включите в контакта по средата на деня.

Това е страхотна опция за таблет за всеки, който иска да стане редовен Потребител на iPad и жизнеспособна алтернатива за студенти, които се нуждаят от работна станция за редовни онлайн задачи. Magic Keyboard със сигурност може да завърши пакета.

Новият iPad 10 се предлага в четири живи цвята: жълт, розов, син и сребрист. Можете също така да избирате между 5G клетъчни и само WiFi модели. Редовно $449, в момента се продава за $399 в Amazon.

Защо харесваме десетото поколение Apple iPad:

Мощният, надграден A14 Bionic чип осигурява скорост и мощност за многозадачност. Работи през целия ден животът на батерията прави Apple iPad 10 чудесна опция за дълги дни на работа или в училище. Неговият 10,9-инчов дисплей Liquid Retina с технология True Tone го прави чудесен за домашна работа, виртуални класове или стрийминг. $399 в Amazon

Apple iPad Air 5: $559 (7% отстъпка)

Представен през 2022 г., 10,9-инчовият Apple iPad Air 5 е най-новият в линията леки iPad Air. iPad Air 5 предлага производителност до 60% по-бърза от предишния модел, благодарение на турбо заредения M1 чип на Apple.

Устройството разполага с 12 MP широкоъгълна задна камера, която поддържа 4K видео. Той също така предлага Touch ID и Liquid Retina дисплей на Apple. Ако вие или членовете на вашето семейство не се нуждаете от iPad с особено тежък набор от функции и искате да сте сигурни, че вашият таблет е по-лек от другите модели, това определено ще искате да изберете. Намерете го в пет цвята.

Таблетът се продава за $600 в Apple, но в момента е намален до $559 в Amazon.

Защо харесваме петото поколение Apple iPad Air:

Той е лек и преносим , като същевременно запазва производителността и живота на батерията. Touch ID е отзивчив и е чудесен за по-възрастни потребители, които търсят допълнителна сигурност. Поддръжката на 4K видео го прави подходящ вариант за поточно предаване и редактиране на медии с ясен екран. $559 в Amazon

Apple iPad Pro 5 (12,9-инчов): $999 (спестете $100)

Таблетът от висок клас на Apple, iPad Pro, разполага с 12,9-инчов дисплей Liquid Retina XDR, професионален система за камери и порт Thunderbolt за светкавичен трансфер на данни. Търсите традиционно изживяване с лаптоп? Съвместим е с Magic Keyboard на Apple.

Това е много по-голям таблет, отколкото може би сте свикнали в сравнение със стандартния iPad, но определено ще оцените допълнителното пространство. Това също е жизнеспособна опция, когато става въпрос за намиране на заместител на настолен компютър, който работи добре за производителност в движение.

IPad Pro обикновено върви за $1099, но можете да го вземете с $100 отстъпка в момента в Amazon.

Защо харесваме петото поколение Apple iPad Pro:

12,9-инчовият Liquid Retina XDR дисплей, най-големият на Apple, е невероятно красив. Има повече от достатъчно мощност под капака, за да изпълни всяка задача, било то за работа, училище или игра. Apple iPad Pro 5 има фантастична 12MP камера с ултраширока камера за заснемане на висококачествени снимки и видео. $999 в Amazon

Apple iPad Mini 6: $469 (спестете $30)

iPad Mini 6 е компактен таблет с 8,3-инчов екран Liquid Retina. Това е най-преносимата опция за Apple iPad. Издаден през 2021 г., таблетът на Apple се захранва от чип A15 Bionic. Той разполага с 12 MP широкоъгълна задна камера и 12 MP ултраширокоъгълна предна камера. Той разполага с пейзажни стерео високоговорители. Предлага се в четири цвята.

Имайте предвид, че Apple iPad Mini не е съвместим с външната Magic Keyboard на Apple. Въпреки това може да се използва с други външни клавиатури с активиран Bluetooth.

Apple iPad Mini се продава за $499 на уебсайта на Apple, но Amazon в момента го е намалил до $469, което е спестяване от $30.

Защо харесваме шестото поколение Apple iPad:

Миниатюрната рамка и тегло го правят чудесен за по-младите потребители и тези с малки ръце. Той е лек, но мощен с Apple A15 Bionic чип и 8,3-инчов Liquid Дисплей тип ретина. Има четири различни цвята за избор за по-добра персонализация между потребителите. $469 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials

Сделка след деня на премиерата: Все още имате шанс да спечелите рядка отстъпка за Apple AirTags
Най-добрите сделки на Amazon Prime Day 2023 за прахосмукачки роботи, които все още можете пазарувайте
CBS Mornings Deals: Вземете HD видео звънец с 50% отстъпка
Сделка за Sam's Club през юли: Вземете една година бензин с отстъпка, хранителни стоки и повече за $25
Walmart Plus Week: Оценка на любим рецензент Прахосмукачка робот Shark AI с 50% отстъпка
Ако все още не притежавате прахосмукачка робот, трябва да си купите такава по време на Amazon Prime Day
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР