Отскоро едно от най-популярните решения за управление на взаимоотношенията с

...
Отскоро едно от най-популярните решения за управление на взаимоотношенията с
Коментари Харесай

Мтел предлага ексклузивно Zoho CRM на своите клиенти

Отскоро едно от най-популярните решения за ръководство на взаимоотношенията с клиентите – Zoho CRM – към този момент е налично и на българския пазар. Софтуерът се предлага извънредно от Мтел , която е част от A1 Group, и е предопределен за фирмите, които желаят да усъвършенстват работата с клиентите, да усилят техния брой и да подобрят продажбите си. Услугата е част от новата платформа за цифрови услуги , която телекомът започва в края на 2017 година

Zoho CRM може да се закупи в три разновидности – Standard, Professional и Enterprise. Най-препоръчвана е последната алтернатива, която предлага CRM за организации на доста равнища и с изключение на общоприетите решения включва спомагателни екстри като ръководство на територията, Zia - изкуствен интелект и персонализирани бутони.

Zoho CRM улеснява връзката с клиентите на всички равнища – телефон, чат в действително време, имейл и обществени мрежи. Продуктът разрешава на всеки бизнес да следи цялата своя връзка на едно място, следвайки личните си правила и процедури за продажби. Едно от значимите му преимущества е, че разпознава най-подходящата услуга, която даден бизнес може да предложи на съответен клиент.

Една от аргументите за известността на Zoho CRM, е свойството му да контролира сполучливо работата на екипа в една компания. Детайлните данни от системата за ръководство обезпечават по-добро сегментиране и систематизиране на ресурсите. За от ден на ден компании Zoho CRM е главен фактор за това екипът да бъде в непрекъсната топ форма.

Софтуерът събира информация за евентуални клиенти непосредствено от уеб страницата на компанията и от страницата в обществените мрежи, възнамерява напомняния и генерира друг вид информация като специфични отчети, прогнози за бъдещи трендове и други Системата автоматизира рутинните задания и разрешава на чиновниците да се концентрират върху главните си цели.

Платформата за цифрови услуги на Мтел

Мтел започва първата у нас онлайн платформа за цифрови услуги в края на 2017 година Тя разрешава на клиентите да заявят, платят, задействат и ръководят облачни решения на едно място в интернет. Порталът е локализиран на български език, а продуктите, предлагани в него, са ориентирани към бизнес клиенти. Потребителите ще могат да заплащат закупените от тях услуги, както с кредитна или дебитна карта, по този начин и с фактурата си от Мтел.

Платформата предлага над 20 „ облачни” услуги, разграничени в три съществени категории – бизнес приложения, услуги за онлайн наличие и услуги за IT сигурност. От Мтел споделят, че въвеждането на платформата, се дължи на обстоятелството, че телекомът е част от фамилията на A1 Group. Дигиталният портал е особено създаден за фирмите в Групата и с изключение на у нас, е наличен на още 3 европейски пазара.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР