Тази пролет BILLA и Джейми Оливър канят децата в Градината

...
Тази пролет BILLA и Джейми Оливър канят децата в Градината
Коментари Харесай

Джейми Оливър и BILLA канят децата в една чудна градина

Тази пролет BILLA и Джейми Оливър канят децата в " Градината на Jamie " - тайното място, което ще накара малчуганите да повярват същински в задачата за по-добра и здравословна храна. Световноизвестният готвач и веригата супермаркети сплотяват старания и ни демонстрират по един занимателен и завладяващ метод какви са разпоредбите на здравословната кухня, по какъв начин да си приготвим питателна вечеря и кой е съвършеният сандвич за следобедната закуска.

И в случай че до през вчерашния ден броколите и морковите са били " личност нон грата " в чинията на вашия хлапак - не се безпокойте. BILLA и Джейми Оливър сформираха страховит албум със стикери, който по занимателен и нетрадиционен метод кара децата да открият света на здравословната храна.

От страниците на това особено издание, в което има истории за зеленчуци, витамини, дребни домашни трикове и супер вкусни предписания, ще разберем и малко повече за света на растенията, за плодовете и за това какъв брой е значимо да хапваме вярно приготвена храна.

Специалният албум със стикери " Градината на Jamie " към този момент е в супермаркети BILLA на цена от 2.99 лева, а най-запалените почитатели на звездния кулинар ще имат опцията да съберат сбирка от 96 атрактивни стикера – някои от тях светят, други имат мирис или се трансформират при стопляне и заледяване. Всеки клиент на BILLA получава като подарък пакет с 4 стикера при покупки на стойност над 15 лева

И в случай че някои провокации от " Градината на Jamie " са прекомерно комплицирани за вашия хлапак - не се срамувайте - запретнете ръкави и му помогнете, тъй като дори да е предопределен за най-малките, албумът е извънредно занимателен и за родителите, които въпреки всичко не са не запомнили, че в миналото и те са били деца.

И тъй като едно е да разказвате на детето за приказния свят на растенията и това какъв брой са потребни те, а напълно друго е то единствено да се убеди в магията, наречена природа, Джейми Оливър и BILLA сътвориха специфична мини оранжерия, която всеки дребен естествоизпитател може да има в дома си. В комплекта има всичко, което ви е нужно, с цел да засадите своята фамилна мини леха, която да отгледате с доста обич, дружно със своето дете.

Позволете му да зарови пръстчета в рохкавата почва и да засади единствено няколко семенца босилек, а след това да полива своята оранжерия и да чака подправките да пораснат. Така то най-добре ще разбере каква е задачата на зеленчуците и потребните съставки в храната. Броколи? Тази дума към този момент няма да е толкоз страшна!

Вкусната пролет на BILLA и Джейми Оливър занапред следва - не пропускайте да зарадвате обичаните си хора с качествена и потребна храна и не забравяйте, че здравето може да бъде и въпрос на избор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР