IMS Internet Media Services (IMS), дъщерна компания на Sony Networks

...
IMS Internet Media Services (IMS), дъщерна компания на Sony Networks
Коментари Харесай

Httpool с нов мажоритарен собственик след сделка с IMS Internet Media Services

IMS Internet Media Services (IMS), дъщерна компания на Sony Networks Television и водеща компания за цифрова връзка в Латинска Америка, разгласи придобиването на мажоритарен дял в интернационалната компания за цифрова реклама Httpool с наличие в DACH, Централна и Източна Европа и Азия.

Сделката предстои на утвърждение от регулаторните органи, като ще сътвори една от най-големите цифрови маркетингови и рекламни компании в международен мащаб. IMS и Httpool работят с над 6000 медийни организации и марки и извънредно съставляват Twitter, LinkedIn, Spotify и над 5000 световни и локални издатели в 30 страни в Латинска Америка, Централна и Източна Европа, Азия и Океания.

Като директно разследване от договорката, българските експортно насочени компании ще имат още повече благоприятни условия, комбинирайки локално ноу-хау на доста повече пазари, технология и образования на международно равнище и професионално обслужване в София от Httpool България.

" Тази договорка ще разреши на IMS да развие някои от най-високо евентуалните региони в Европа и Азия, и да сътвори една в действителност световна компания. IMS и Httpool оферират изцяло решение при реализацията на цифрови акции, оказват помощ на сътрудниците си със задълбочено познаване на локалния пазар и в последна сметка дават нови благоприятни условия на локалните издатели, рекламодателите и хилядите цифрови експерти и бизнесмени ", показа Гастон Таратута, основен изпълнителен шеф и създател на IMS.

" С обединяването на IMS и Httpool ще се сътвори идеалният сътрудник за рекламодатели, които започват локални или интернационалните акции, както и за мрежи и издатели, които търсят възвращаемост от своето наличие в доста от най-бързо растящите международни пазари ", сподели Анди Каплан, Президент Световни мрежи в Sony Pictures Television.

" В IMS и Httpool споделяме една и съща визия, тъй че не бихме могли да си представим по-подходящ сътрудник. Тази договорка е значима стъпка за Httpool и в същото време е самопризнание за постигнатото досега от нас. В екип с IMS ще ускорим своя напредък и ще използван личните ни софтуерни решения и методики в световен мащаб ", съобщи Альоша Йенко, основен изпълнителен шеф и създател на Httpool.

" Httpool и екипът му впечатляват с постигнатото в интернационален мащаб. Разработили са лични рекламни технологии и споделят същите предприемачески полезности като IMS. Чрез сливане на напъните си двете групи ще реализиран трайно влияние върху по-широката цифрова екосистема посредством непрекъснати нововъведения, неприкритост, творчество и партньорства ", добави Тарантута.

Със седалище в Маями (САЩ), IMS има още офиси в Бразилия, Мексико, Аржентина, Колумбия, Чили, Панама, Перу, Еквадор и Уругвай.

Httpool има лични офиси в Индия, Хонконг, Австрия, България, Гърция, Косово, Македония, Полша, Румъния, Словения, Сърбия, Чехия, Унгария, Хърватска, Естония, Латвия, Литва, Украйна и Русия.

IMS Internet Media Services (IMS), дъщерно дружество на Sony Pictures Television Networks, е водеща компания за цифрови връзки и маркетинг, която построява партньорства с бързо разрастващи се компании, които желаят да разширят своя пазар в Латинска Америка. IMS оказва помощ на марките на тези компании да доближат нови равнища на прелест и растеж в района посредством своята неповторима екосистема от бизнес партньорства, креативен решения и наличие, ръководство на медии и капиталови услуги. Водещи марки като EA, Foursquare, LinkedIn, Spotify, Snapchat, Twitter, Yahoo, Twitch, Vevo и Waze работят извънредно с IMS за усилване на наличието си в Латинска Америка. IMS е със седалище в Маями и има офиси в Бразилия, Мексико, Аржентина, Колумбия, Чили, Панама, Перу, Еквадор и Уругвай.

Httpool е водещата рекламна мрежа в Централна и Източна Европа, която има наличие в Азия и се концентрира върху пазари отвън Съединените щати и Западна Европа. Httpool предлага най-широка гама от рекламни артикули и решения за екран, видео, реклама в обществените мрежи и в пърформънс каналите. Httpool употребява най-модерните технологии (собствени и лицензирани) и има необятен интернационален опит, като съставлява LinkedIn, Twitter, Spotify и други световни и локални издатели на своите 22 пазара, в това число Австрия, Швейцария, Русия, Индия, Хонконг, Полша, Естония, България, Сърбия, Румъния, Гърция, Словения, Украйна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР