Оцетът е една от най-важните съставки за всяка една туршия.

...
Оцетът е една от най-важните съставки за всяка една туршия.
Коментари Харесай

Винаги правете туршиите с този ОЦЕТ, ако искате да са вкусни и трайни

Оцетът е една от най-важните съставки за всяка една туршия. Без него тази вкусна зимнина няма да е същата. За положително или за неприятно, през днешния ден пазарът е залят с най-разнообразни типове оцет и това съумява да затрудни безобразно доста крайния консуматор.

Предлагат се и заместители на оцета, които ви съветваме да не купувате, когато приготвяте туршии, тъй като най-после ще ви се наложи да изхвърлите дузина буркани със зимнина.
Какъв оцет би трябвало да се употребява при подготвяне на туршии? Какво не знаеш за туршиите и по кое време могат да бъдат рискови?
Туршиите са обичайни за родната софра изключително зимата. Пълни с хрупкави зеленчуци, те доставят на организма витамини и минерали, ко...
Прочети повече
Не съществува някакво писано предписание, по отношение на това какъв оцет би трябвало да се употребява при изработката на вкусни и хрупкави туршии, само че най-хубавият избор си остава натуралният винен оцет.

Той придава на зеленчуците малко по-натрапчив усет, който нормално се нрави на феновете на туршии.

Има обаче хора, които не харесват този настойчив усет, по тази причина те избират да заложат на ябълковия оцет. Освен това тази кисела фалшификация се слави и като по-здравословна.
Защо да консумираме ферментирали храни?
През студените дни от годината сме привикнали да похапваме кисело зеле, туршия и всевъзможни други естествено ферментирали храни. В днешнат...
Прочети повече
И все пак най-хубавият оцет си остава домашният. Той няма аналог. Знаете тъкмо какво участва в състава му, както и през какви стадии е минал, до момента в който се получи краен артикул.

Ако въпреки всичко не разполагате със свободно време, в което сами да си го приготвите, ще ви се наложи да избирате от магазина. Задължително четете деликатно състава, изписан върху етикета. Колкото по-малко е-та са упоменати, толкоз по-качествен ще е продуктът.

Не се доверявайте на заместителите на оцет. Те не са подобаващи за изработката на трайни и вкусни зимнини!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР