Отразявам всяко едно официално мероприятие в ежедневието на парламента. Придружавам

...
Отразявам всяко едно официално мероприятие в ежедневието на парламента. Придружавам
Коментари Харесай

Юли Кривошиев: Работя за историята и нямам право на грешка

„ Отразявам всяко едно публично мероприятие в всекидневието на Народното събрание . Придружавам ръководителя на Народното събрание като пръв измежду равни, въплъщение на институцията, във всички негови срещи, събития, визити, делегации, в които взе участие. Един хроникьор на времето. “ Така разказва делника си Юли Кривошиев, формален фотограф на Народното събрание, който гостува на предаването „ Изотопия “.
15 години Кривошиев е работил в Народното събрание като снимащ публицист. От пет години се занимава с формалното образно документиране на институцията.

Признава, че доста бързо е съумял да превключи, тъй като е съумял да заслужи доверие. По думите му, значимо е да предразполагаш индивида, тъй като всичко е подчинено на доверието и професионализма .

„ Едно кредо мога да кажа: поверителност и професионализъм. По-тъмен от сянката – подобен би трябвало да съм на терен , да съм неосезаем и в това време сполучлив, тъй като нямам право на неточност. “

 Председателят на 45-ото Народно заседание Ива Митева Снимка: Юли Кривошиев

Моята роля е надпартийна , припомня Юли Кривошиев.

Сградата на остарелия парламент носи духа на времето, несериозно е да се прави параленост с новата постройка и новата пленарна зала, отбелязва още парламентарният фотограф.

Без да звучи претенциозно Кривошиев акцентира, че работи за историята, по тази причина няма право на неточност .

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР