Отпадат ограниченията за движението на МПС с ремаркета и полуремаркета

...
Отпадат ограниченията за движението на МПС с ремаркета и полуремаркета
Коментари Харесай

Отпадат ограниченията за движението на автомобили с ремаркета и полуремаркета в област Смолян

Отпадат рестриктивните мерки за придвижването на МПС с ремаркета и полуремаркета по пътищата на територията на област Смолян.

Остава ограничаването за придвижване на МПС с ремаркета и полуремаркета през проход " Превала " и по път lll-861 Лъки-Рожен и път ll-8631 Момчиловци-местност " Момина вода ", заради снеговалеж, снегонавявания и снегопочистване.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават нужната отдалеченост, да не подхващат внезапни маневри. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. Целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР