Отново взривен банкомат в София. Сигналът е подаден малко преди

...
Отново взривен банкомат в София. Сигналът е подаден малко преди
Коментари Харесай

Банкоматът в Редута вероятно е взривен със сгъстен въздух

Отново взривен банкомат в София. Сигналът е подаден малко преди 5 сутринта от живеещите в кооперация в квартал " Редута ".

София

Хората чули гърмеж. Пристигналите на място служители на реда открили, че банкоматът, инсталиран на входа на хипермаркет в жилищната постройка е взривен.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха за Българска национална телевизия, че касетите с пари от устройството са взети. Около 60 хиляди лв. са откраднати - пресметнаха от банката. Вероятно устройството е взривено със сбит въздух. Все още няма арестувани.

Младен Маринов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: " Това не измислено в България. Не е българска процедура, западноевропейските страни са имали проблем преди няколко години. Най-вероятно оттова е почерпен опита. Проблемът е, че средствата, които се употребяват за осъществяване на тази незаконна активност са общоопасни и могат да нанесат контузии на хора, в случай че има наоколо. "  Взривиха банкомат в столичния квартал „ Редута “, откраднати са 60 000 лева Взривиха банкомат в столичния квартал „ Редута “, откраднати са 60 000 лева
Сигналът е подаден малко преди 5.00 часа сутринта от живеещите в кооперация в квартал "Редута ". Хората чули гърмеж. Пристигналите на място служители на реда уста...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР