Отново някаква подла атака към строителните постижения на държавата и

...
Отново някаква подла атака към строителните постижения на държавата и
Коментари Харесай

Слава на отчуждаването в името на ръста на БВП!

Отново някаква подла офанзива към строителните достижения на страната и персонално на Премиера. Доносници, най-вероятно пратени от Сорос, популяризират фотоси по какъв начин били бетонирани дървета при градеж на автомагистрала някъде към Търговище. Ами ще бетонират откакто дърветата са там, където би трябвало да се излива непотребният бетон. Кой сложи там тази растителност, която ревниво пазят еколози, врагове на напредъка и растежа на Брутният вътрешен продукт? Комунистите подло са ги засадили преди 40-50 години. Оставете строителите на мира, с цел да могат умерено да бетонират комунистическите дърветата и гори!

Строителите са извънредно значима част от брилянтния проект сполучливо да се намачкат комунистите, единствената спънка пред просперитета на нацията, не по-рано от 2060г. Според статистиката в строителния бранш междинната брутна заплата е към 1000лв. Така, инвестирайки в строителството милиарди вместо в браншове с по-високи заплати, се лимитира опцията да се усилват пенсиите на алените бабички, последна опора на комунистите. Това евентуално е повода трескаво да се търсят и непознати вложители, които се интересуват само от евтина работна ръка.

Най-сериозен гвоздей в ковчега на комунистите обаче ГЕРБ осъществя с индустриалните паркове и с измененията в член 205 от Закон за устройство на територията. Вече ще може страната или общината да отчуждава частни парцели от частни лица и компании с цел да основава такива паркове, които да продава или отдава на утвърдени от нея частни вложители. С техните камъни по техните глави – да видят те, че и десните знаят по какъв начин се лишава наложително частна благосъстоятелност от неприятните и да се дават на положителните в името на светлото бъдеще.

Разбира се, единствено един болшевик би бил срещу това да му бъде отчужден парцел за жълти стотинки и по-късно даден на сериозен вложител. Истинските десни антикомунисти и патриоти ще изпитат неописуемо благополучие, в случай че тяхна благосъстоятелност способства за растежа на Брутният вътрешен продукт и отварянето на още нископлатени работни места, без самите те да осъществят облага.

-----------------------

Иван Кирмин има над 25-годишен опит в областта на строителството на жилищни, публични и промишлени здания и уреди. Управлявал е процеси във всички етапи на строителните планове – предпроектни изследвания, планиране, финансиране, строителство, продажби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР