Отново гръцката полиция разпръсна ученическа демонстрация със . Опозицията критикува

...
Отново гръцката полиция разпръсна ученическа демонстрация със . Опозицията критикува
Коментари Харесай

Гръцката полиция разпръсна ученическа демонстрация със сълзотворен газ

Отново гръцката полиция разпръсна ученическа проява със. Опозицията подлага на критика за това ръководещите в Народното събрание. Протестиращите възпитаници упорстват да се вкарат още промени в образователния развой, отговарящи на предизвикването на.
Ученици от цялата страна стачкуват през Министерството на образованието с претенции, за които към този момент трета седмица са окупирали стотици гимназии в страната. Демонстрантите замерваха служителите на реда с камъни, които дадоха отговор със сълзотворен газ. Пострадали няма, само че опозицията в Народното събрание стачкува против държанието на силите на реда против малолетни жители.
Конфликтът сред гимназистите и Министерството на образованието се задълбочава след решение да не се организира отдалечено образование за гимназиите, които стачкуват и да се санкционират учениците с неизвинени отсъствия.
 3 милиона мигранти и сезонни служащи не могат да се върнат вкъщи поради COVID-19 3 милиона мигранти и сезонни служащи не могат да се върнат вкъщи поради COVID-19
Повече от 2,7 милиона мигранти, които желаят да се върнат вкъщи, са блокирани в чужбина поради ограничавания, въведени поради битката с п...
Учителите поддържаха митингите, като стопираха работа през днешния ден за няколко часа. Според преподавателите настояванията на учениците са оправдани, тъй като упорстват за понижен брой възпитаници в паралелките, с цел да се съблюдава отдалеченост.
Иска се също да се обезпечат непрекъснато учители по всички предмети и да се понижат часовете в дневната стратегия, да се обезпечат за всички безвъзмездни защитни маски.
" Правителството даде обещание, че ще реши проблемите, само че действително нищо не е сторено ", разясняват през днешния ден на демонстрацията възпитаници, родители и преподаватели.
Няма публична информация за броя на в страната. Протестите не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР