Отново дойде времето на ваканциите и пътуванията. Размечтаваме се за

...
Отново дойде времето на ваканциите и пътуванията. Размечтаваме се за
Коментари Харесай

Новобранци в любовните ваканции

Отново пристигна времето на ваканциите и пътуванията. Размечтаваме се за безгрижни дни край морския бряг или някое премеждие, изпълнено с огромна доза адреналин. Правим резервации, стягаме багажа и с обичания човек сме подготвени да трупаме нови мемоари.

Всичко на пръв взор звучи ужасно, само че може в следствие да не се окаже толкоз ужасно, в случай че сме прясна двойка. Еуфорията ни е превзела, хормоните бушуват. Сигурни сме, че с този човек бихме отишли на края на света. А даже Слънчев бряг се оказва прекомерно надалеч и си тръгваме прекомерно разочаровани.

Ето ги и аргументите за това разминаване сред упования и реалност . Правим единствено дребна спогодба - всяка двойка е друга и никое предписание в любовта не е общовалидно.
 Снимка 427229

Според изследване на уебсайт за резервации, най-добре да изчакаме най-малко седем месеца от началото на връзката си, с цел да предприемем първата взаимна отмора . В противоположен случай рискуваме да бъдем измежду онази 1/5 от двойките, които се разделят, тъй като са прибързали с прекарванията.

За някои първата взаимна отмора се трансформира в най-кошмарната в живота. Други просто виждат в колегата си неподозирани черти от характера , които му дават знак, че може би това не е верният човек.
 Снимка 427227

Нетолерантност, липса на взаимно привличане, неспособност за правене на взаимни отстъпки, ниска хигиена - това най-често ни отблъсква. Негативните черти на характера е по-възможно да преглътнем в забързаното всекидневие , само че когато сме на отмора и няма какво друго да вършим, подчертаваме тъкмо върху тях.
 Rent a Finn, безплатната почивка във Финландия и какво ще научим от локалните
Как да си създадем безвъзмездна почивка във Финландия

Една страхотна оферта

Сексуалните прекарвания евентуално също ще ни разочароват. Особено в случай че сме си представяли, че ще прекараме по-голямата част от почивните дни в леглото, а най-после се окаже, че това време оползотворяваме в обществените мрежи да вземем за пример, написа Daily Mail.
 Снимка 427228

Ваканциите постоянно се трансформират в тест за една връзка. Дори да сме дружно от години и да продължаваме да сме влюбени, а ежедневните привички да са просто рутина, стресът може да ни изиграе неприятна смешка и да си спретнем някое скандалче - ей по този начин, за многообразие. Но в случай че имаме здрава основа, сходни обстановки не биха я раздрусали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР