Отношенията в коалицията доведоха до края на това правителство. Тази

...
Отношенията в коалицията доведоха до края на това правителство. Тази
Коментари Харесай

Стефан Янев: Записите показаха, че принципите на коалицията са безпринципност

Отношенията в обединението доведоха до края на това държавно управление. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател и водач на " Български напредък " Стефан Янев.

Още в края на февруари и началото на март било ясно, че начинът по който Европа и България вземат решения не водят до решение на проблемите, по мнението му. Реалностите, които чукат на врата са в основата на терзанията на хората, акцентира той. Държавите членки работят, както намерят за добре, разяснява Янев в коментар за енергийната рецесия в Европейски Съюз.

За записа от съвещанието на ДБ той счита, че се е посочило, че правилата са непоследователност и че обединението не действа. Готови сме за всевъзможни типове борби в полза на българските жители, посочи Стефан Янев. Той вижда егоизъм в партиите. Янев се разгласи за баланс в връзките.

Над 60% от българските жители не са стимулирани са гласоподават. Точно там се целим, сподели някогашният длъжностен министър председател. За него е значимо тези хора да се стимулират да гласоподават, с цел да се почувстват показани. Ние сме покрай хората, разясни Янев.

Третият мандат няма да бъде изпълнен, по думите му. На президента постоянно му е мъчно, само че се оправя, разяснява той обстоятелството, че Румен Радев отново ще прави служебно държавно управление. Според него президентът и Кирил Петков са в обтегнати връзки поради невъзможността на премиера да прави устойчиви политики.

Не ни би трябвало нова бухалка, сподели Янев за закона за КПКОНПИ. Той авансово няма да слага червени линии за съдействие в Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР