Отношенията му с блондинката обаче довели и до сериозни сътресения

...
Отношенията му с блондинката обаче довели и до сериозни сътресения
Коментари Харесай

Ето кой съсипа футболната кариера на тази звезда от Игри на волята

Отношенията му с русокоската обаче довели и до съществени разтърсвания в кариерата му на футболист

31-годишният Благомир Мастагарков, който нашумя в настоящия сезон на шоуто „ Игри на волята “, не прави изключение от останалите футболисти, които се хвалят с връзки с фолк певици. Още в ранните си години като състезател на „ Марица “ (Пловдив), ориста го среща с Деси Слава, с която има къс любовен романс, само че спомените от ония времена още му държат влага, написа " Галерия ".

Клюките обичат да го свързват и с колежката й Галена, а другарството му с плеймейтката Николета Лозанова също буди подозрения за фамилиарност.

На дребния екран в „ Игри на волята “ мачото сподели и привличане към друга знойна кокона —съплеменичката му Моника Минкова, носителка на купата „ Мисис България 2020 “. Мистър Мастагарков, както го титулуваха в „ Игрите “, няма угризения от това да споделя за някои от някогашните си любови. За Деси Слава да вземем за пример признава: „ Изпитах първата си тръпка. Предвид нашите връзки, по-късно я поканих да ми бъде дама на бала и тя одобри. Бях една голяма атракция “, не крие вълненията си и през днешния ден Благомир.

Отношенията му с русокоската обаче довели и до съществени разтърсвания в кариерата му на футболист. „ Собственикът на клуба, в който играех тогава, се подразни от това и реши да прекъсне моите права. А бях в доста добра форма. Треньорът го смъква от рейса, с който би трябвало да замине за чужбина със съотборниците си. После занимава за Англия, където се изявява като модел, учи и логика на психиката.

Бившето острие на „ Локо “ се снима с розова коса в един от най-големите шлагери на Галена - „ Мама Ураган “. Там той играе кукления сътрудник на Барби. Оттогава му лепват етикета „ Българския Кен “. Доколко обаче връзките му с палавата изпълнителка от Смядово са единствено на снимачната площадка, историята мълчи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР