Отношенията между топ тенисиста ни Григор Димитров и Никол Шерцингер

...
Отношенията между топ тенисиста ни Григор Димитров и Никол Шерцингер
Коментари Харесай

Цялата истина: Кой раздели Гришо и Никол – жена, мъж или алкохолът

Отношенията сред топ тенисиста ни Григор Димитров и Никол Шерцингер е една от обичаните тематики на светските хроникьори. Въпреки информациите за окончателното раздробяване на връзката, имената на двамата не слизат от първите страници на международните медии.

Никол Шерцингер претърпяла доста тежко раздялата с Григор Димитров. Американката направила какви ли не опити връзката им още веднъж да тръгне, само че Гришо бил безапелационен. Отчаяната брюнетка изпаднала в меланхолия и нищо чудно още веднъж да е протегнала ръка към чашката…
От много време хората си задават въпроса: „ Защо се разделиха? ”. Агенция „ Блиц “ се опита да откри точния отговор.

„ Григор желае сериозна и постоянна връзка, а Никол избира да си живуркат в двата края на Земята, само че от време в точния момент да се събират. Да вършат обич и след това – кой накъдето му видят очите. Единият хуква на Запад по шампионати, а другият на Изток по риалити стратегии. Този метод на живот се харесва на Никол, само че не и на Гришо. На него му писна и точно той беше основателят за раздялата.

Това е същинската причина те към този момент да не са дружно. Нека стане ясна тя, тъй като се появяват доста спекулации ”, разкриха близки на Григор, които по обясними аргументи резервират своята анонимност.
„ Шушука се, че тя пиела непрекъснато и по тази причина той я отрязал. Шушука се, че имало жена, поради която Гришо я изоставил. Както и мъж, по който Никол хлътнала и била шута на Григор. Това са лъжи ”, безапелационни са нашите информатори.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР