Отначало започва делото срещу затворника Борис Иванов, съобщиха от прокуратурата.

...
Отначало започва делото срещу затворника Борис Иванов, съобщиха от прокуратурата.
Коментари Харесай

Отначало започва делото срещу избягал затворник, обвинен в отвличане

Отначало стартира делото против пандизчията Борис Иванов, оповестиха от прокуратурата. Той избяга от пандиза на 21 юни 2018 година и бе хванат в село Летница.

Ловешикият областен съд анулира определението, с което даде ход на делото всъщност против Б.А.И. Той е упрекнат в бягство от пандиза и в похищение, при изискванията на рисков рецидив.

Делото стартира изначало. Очаква се да бъде избран още един арбитър и още един правосъден заседател, защото плануваното в закона наказване за второто закононарушение изисква то да бъде прегледано в състав от двама съдии и трима правосъдни заседатели, прецизираха от държавното обвиняване.

Припомняме, Борис Иванов избяга на 21 юни 2018 година от външен обект - млекопреработвателна компания, където е работил дружно с други пандизчии. Той излежава 13-годишна присъда за блудничество в Ловешкия затвор, като това не е първото му бягство.

Тогава от Министерство на вътрешните работи обясниха, че търсят не избягал, а " отклонил се " пандизчия. Междувременно пуснаха и фотография за ограничения от независимост.

След като бе търсен, даже и с вертолет, той бе открит в село Летница. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР