Отменен автобус скара майки от врачанско село, научи BulNews.bg. Една

...
Отменен автобус скара майки от врачанско село, научи BulNews.bg. Една
Коментари Харесай

Майка от врачанско село на бунт заради отменен автобус

Отменен рейс скара майки от врачанско село, научи BulNews.bg. Една от тях заплаши, че ще спре детето си от учебно заведение.
Автобусът на раздора е по линия номер 23 сред Враца и Лиляче. Майка на дете, което учи в града, се оплака във фейсбук, че транспортното средство, което потегля в 13.10 часа е анулирано за сметка на това в 15 часа. По думите на дамата по този начин детето й би трябвало да чака 2 часа след учебно заведение, с цел да се прибере вкъщи си.
Галя Младенова написа, че повода за казуса са други майки от селото, които създали подписка от 50 индивида, искайки да остане единствено късния рейс.
„ От Лиляче пътуват 10 деца! 5 от тях се връщат в 13.10 ч., останалите 5 - в 15 ч. Как 5 родители са занесли подписка с 50 подписани?!? “, пита гневната майка.
„ Най-отговорно декларирам,че ще си спра детето от учебно заведение, до момента в който не се откри компромисен вид. Не мога да си разреша да я държа на спирката всеки ден по 2 часа, с цел да чака рейс “, споделя още тя.
От община Враца обявиха за организация BulNews, че са осведомени с казуса. Местната администрация е удовлетворила настояването на други родители, чиито деца имат извънкласни занимания и се прибират по-късно. Въпреки това те към този момент разискват с Регионалното ръководство по образованието проблема с детето и към този момент обмислят ограничения за компромисен вид. От учебното заведение оферират да му обезпечат целодневна форма на образование, тъй че да има занималня до часа на рейса до Лиляче.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР