Отличникът на тазгодишния випуск от Юридическия факултет на ПУ -

...
Отличникът на тазгодишния випуск от Юридическия факултет на ПУ -
Коментари Харесай

Златен лъв и История славянобългарска за отличника на Юридическия факултет

Отличникът на тазгодишния випуск от Юридическия факултет на ПУ - Кристиян Райчев, получи дипломата си персонално от основния прокурор на републиката Сотир Цацаров точно на 16 април - Деня на конституцията, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .  На младия мъж Сотир Цацаров връчи още златен лъв и фототипно издание на " История славянобългарска ".

" Вие, сътрудници, сте героите на днешния ден. Утрешният ден на правосъдната власт и на тази страна ще е подобен, какъвто го извършите вие. Утрешният ден ще има своите герои и това отново ще сте вие ", обърна се към дипломираните към този момент адвокати той. 

" Винаги се вълнувам, когато срещна погледите на младежите, нашето бъдеще. Оттук насетне идва учебното заведение на живота. В Юридическия факултет на ПУ мъчно се влиза и още по-трудно се излиза, само че това, че сте тук е знак за качество, което се потвърждава през годините ", съобщи и ректорът на ПУ Запрян Козлуджов. Приветствие от страна на Общината насочи и зам.-кметът Георги Титюков, който пожела попътен вятър на младежите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР