БСП няма да е тази, която ще хвърля камъни или

...
БСП няма да е тази, която ще хвърля камъни или
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП няма да чертае разделителни линии, но и няма да е проект за партийно парцелиране на властта

БСП няма да е тази, която ще хвърля камъни или ще чертае разграничителни линии. Българска социалистическа партия няма и да е партията, която ще се трансформира в участник в следващия план за ръководство посредством партийно парцелиране на изпълнителната власт. Това съобщи националният представител Атанас Зафиров при откриването на 50-ото Народно събрание в декларация от името на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на " Фокус " .  

" Влизаме в мандата на 50-ото Народно заседание с един огромен дълг, трупан от всички нас, които сме в политика в последните години. Той е към обществото и страната ни. Политиката се трансформира в източник на рецесии и спорове, а тя изконно е средство за осъществяване на хрумвания за развиване на обществото и страната ", съобщи Зафиров.

И продължи, отчитайки негативните трендове в българската политика от последните години: " Политиката се изолира от народа, направихме територия, непокътната за определени. Превърна се в план. Оставихме безучастни милиони българи, които не гласоподават. Ако след тези няколко месеца, отидем на нови избори, тази наклонност няма да се промени. С тази действителност би трябвало да е наясно всеки, който заема през днешния ден депутатската си банка ".

" Отговорност, разсъдък и разговор - това са трите основни думи на Българска социалистическа партия в този парламент. Колко време ще му бъде обещано зависи от нашия избор – от това дали ще продължим да хвърлим камъни, или ще ги събираме за строеж ",, безапелационен бе Зафиров.

Той сподели, че Българска социалистическа партия обаче няма да може да поддържа ГЕРБ за съставянето на държавно управление. Въпреки  това Зафиров прикани за разговор сред политиците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР