Отличиха най-добрите служители на МВР на специална церемония, предава БНТ.Полицейски

...
Отличиха най-добрите служители на МВР на специална церемония, предава БНТ.Полицейски
Коментари Харесай

"Полицай на годината" - отличиха най-добрите служители на реда

Отличиха най-хубавите чиновници на Министерство на вътрешните работи на специфична гала, предава Българска национална телевизия.

Полицейски чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм и тази година са наградени по време на церемонията " Полицай на годината ".

Тази година груповият притежател на оценката е отдел " Противодействие на престъпната престъпност " в Столична дирекция на вътрешните работи за реализирани високи резултати.

Бяха разграничени и самостоятелни оценки за значителен принос в битката с престъпността.

По време на церемонията оценки връчи и прокуратурата, а изпълняващият функционалността основен прокурор Борислав Сарафов акцентира положителното съдействие сред обвиняването и полицията. Служителите на Министерство на вътрешните работи поздрави и вицепрезидентът Илияна Йотова, която съобщи, че България е несъмнено място.

Директорът на ГДНП даде старт на Националния конкурс " Пътен служител на реда на годината "

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов моли чиновниците да работят с чест и достолепие.

" Гордея се в действителност с вас. Настоящата година бе белязана с изключителна натовареност за Министерство на вътрешните работи. Но дружно успяхме да отговорим на всички провокации и публични упования. Показахме твърда увереност в битката с проведената престъпност. Полагаме старания за запазване на държавната граница. Имаме обилни резултати в битката против противодействието на разпространяването на опиати и не на последно място - резултати във връзка с пътнотранспортния травматизъм ", съобщи Стоянов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР