Отличаващият се с огромния си ръст хърватски тенисист Иво Карлович

...
Отличаващият се с огромния си ръст хърватски тенисист Иво Карлович
Коментари Харесай

Великаните и малкия Ноле

Отличаващият се с големия си растеж хърватски тенисист Иво Карлович разгласява любопитна фотография в Instagram. На нея той театралничи до други двама спортисти. Единият е сънародникът му Ивица Зубац - 213-сантиметровият център на тима от НБА Лос Анджелис Клипърс. Другият е самият Новак Джокович - водач в международната класация на ATP сега и притежател на 17 трофеи от " Големия шлем ". Снимката е направена в известната зала в Лос Анджелис " Стейпълс Сентър ".

View this post on Instagram
A post shared by Ivo Karlovic (@ivokarlovic) on Mar 13, 2020 at 2:09pm PDT

Въпреки растежа си от 188 сантиметра, сърбинът изглеждаше " дребен " на фона на двамата хърватски колоса (41-годишният Карлович е висок 211 см). Точно на това акцентира и Карлович в късия си коментар към фотоса: " С Ивица и дребния Ноле ".
Джокович в действителност към този момент е в Европа, откакто стана ясно, че е хванал " последния " полет до Стария континент.

 Джокович хвана " последния " аероплан за Европа Заради пандемията от ковид надпреварите и шампионатите в тениса и баскетбола са спрени сега, като в последните дни стана ясно, че двама играчи от тима от НБА Юта Джаз - Руди Гобер и Донован Мичъл, са инфектирани с COVID-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР