Откровено обръщение към варненци отправи Мария Тодорова в социалните платформи.

...
Откровено обръщение към варненци отправи Мария Тодорова в социалните платформи.
Коментари Харесай

„Много кал, но нищо конструктивно!“ - Открит коментар за предизборната надпревара от Мария Тодорова

Откровено послание към варненци насочи Мария Тодорова в обществените платформи. Тя е претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници от гражданската квота на коалиция „ Левицата! “.

“С огромно огорчение означавам, че предизборната акция до този миг се трансформира в обществен фарс. Нагледахме се на „ потници “, на „ дънки “, на „ картонени колички “, наслушахме се на тежки персонални обвинявания и вадене на „ мръсни ризи “. Задавам си въпроса това ли заслужават варненци? След всичко, на което се нагледахме през последните години, месеци и дни. Много тиня, само че нищо градивно! “
Тя добавя още, че е получила мнения, че фактът, че е жена, ще попречи на нейната акция и кандидатура. „ Но методът, по който се води тази акция от „ момчетата “, не е моят начин… “ – безапелационна е Тодорова.

Открито и с огромно отчаяние разяснява проблемите в БСП-Варна. Споделя общото виждане, видно и от фотосите и видео материалите в общественото пространство, че техният претендент е протеже на небезизвестния Гуцанов - съществена причина за разпада на Българска социалистическа партия в града и неналичието на единение в лявото пространство. От друга страна дефинира „ Левицата! “ като обединен, експертен екип и е горда от това, че е част от него. „ Да бъдеш обществено насочен значи да мислиш за хората и обществото, а не да мислиш за личните си ползи. “ – добавя тя.

“Вярвам, че градът ни и неговите жители заслужават по-добро бъдеще. Прозрачно, градивно и без разделяне на „ ваши “ и „ наши “, бъдеще – еднообразно за всички варненци. Като правист, майка и жена, имам вяра, че всеки един от нас заслужава равни права и благоприятни условия , а Варна е град, който към сегашния миг не е такова място. Заявявам го с твърдото си разбиране, че Варна може – и би трябвало – да стане един по-чист, по-безопасен, по-красив и по-удобен град за своите поданици, като им обезпечи и равни права! ” – разяснява Мария Тодорова и добавя:
В отговор на обстановката тя разгласява онлайн издание, в което излага акцентите от своята стратегия като претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници с номер 28 във всички бюлетини.

Целият информативен бюлетин можете да.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР