Откровено казано бях много изненадан от тази номинация, защото знаете,

...
Откровено казано бях много изненадан от тази номинация, защото знаете,
Коментари Харесай

Акад. Григор Горчев: Доброто е това, което движи света - правете добрини!

„ Откровено казано бях доста сюрпризиран от тази номинация, тъй като знаете, че до в този момент съм бил номиниран за доста неща, само че това е нещо напълно друго.

Винаги съм казвал, че съществуват два типа хора – положителни и неприятни, и би трябвало несъмнено, положителните да бъдат повече. Винаги в моя живот съм се стремял да давам положителни неща и да оказвам помощ.

Много е мъчно да се прави положително и доста е елементарно да се направи неприятното. Така го усещам и знам, че би трябвало да се вършат добрини, тъй като положителното е това, което движи света напред “.



Това сподели акад. Григор Горчев при връчването му на наградата„ Добро без граници “ на Лайънс клуб " Огледало ", което се състоя на публична гала в Арт център - Плевен.



Наградата „ Добро без граници “се присъжда за първи път за повсеместен публичен принос и вдъхновяваща активност в интерес на общността.

Тя беше връчена от доктор Герго Гергов в наличието напрезидентана Лайънс клуб „ ОГЛЕДАЛО “ – Плевен Александра Димитрова.



По време на церемонията бяха отличени още двама носители на годишната премия - за действия в интерес на обществото: чл.- кор. проф. Д-р Цветалина Танкова, дмн - началник на Катедра по ендокринология на Медицинския университет в Плевен и доцент Чайка Петрова - началник на „ Детски диабетен център “ към УМБАЛ - Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР