Откриването на новия хотел Atlantis the Royal в Дубай този

...
Откриването на новия хотел Atlantis the Royal в Дубай този
Коментари Харесай

Ето какво стана на най-скъпото откриване на хотел в Дубай

Откриването на новия хотел Atlantis the Royal в Дубай този месец включваше фойерверк за милиони долари, празненство с текила, проведено от Кендъл Дженър, и осъществяване онлайн на левитиращата Бионсе. Асоциираният управител на обществените медии на Vogue (и изцяло заплатен член на Beyhive) Хана Дейли беше там и видя всичко.

 

Коефициентът на звездите беше висок

Когато Бионсе изнася първия си концерт онлайн от четири години насам, описът на звездите се събира. Разходката из територията на хотела приличаше малко на игра " Къде е Уоли " - единствено че в този момент Уоли има звездна страница в IMDB и няколко милиона почитатели в Instagram. Списъкът с гостите, които бяха единствено с предложения, беше напрегнат сън на Deux Moi от артисти, модели и музиканти, измежду които бяха Кендъл Дженър, Ребел Уилсън и Летисия Райт и Уинстън Дюк от " Черната пантера " (които изглеждаха изключително запленени от фойерверките в края на осъществяването на Бий).

Хотелът беше предстоящо впечатляващ



Голямото завръщане на Бионсе на сцената означи може би най-бляскавото разкриване на хотел на века. Атлантис Роял публично отваря порти през февруари, тъй че гостите имаха опция да се срещнат с това, което следва да се случи в новото извънредно първокласно допълнение към към този момент забележителната първокласна хотелска сцена на емирството. Най-поразителен е мащабът - твърди се, че теренът се равнява на 42 футболни стадиони. Благодарение на местоположението си на забележителния остров Palm Jumeirah, стаите имат прелестна панорама към хоризонта на Дубай. Вътре има бутик на Valentino, един от най-големите аквариуми с медузи в света и художествени съоръжения, включващи купчини багаж с монограма на Louis Vuitton.

 

Снимки: Getty

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР