Откритите в Мариупол секретни документи на полк Азов показват как

...
Откритите в Мариупол секретни документи на полк Азов показват как
Коментари Харесай

Бойците от „Азов“ предварително са били подготвени да заемат огневи позиции в жилищни сгради в Мариупол

Откритите в Мариупол секретни документи на полк " Азов " демонстрират по какъв начин са били инструктирани да заемат огневи позиции в обитаеми места, оповестява сътрудник на.

„ Частичен камуфлаж за дребни групи и съоръжение може да бъде обезпечен в обитаеми места, детски градини, учебни заведения, детски площадки, които са част от нашата зона на отговорност “, се показва във втория параграф от горната част на третата страница на секретния действен проект на полк „ Азов “ под номер 1/16 с кодовото име " Буря ".

В него написа още, че „ за скривалище могат да служат единствено здания в най-близките обитаеми места до нашите позиции “.

Тези бумаги са открити в базата „ Азов “, като евентуално тяхното кодовото име е " Училище ". Сградите въз основата се намират в непосредствена непосредственост до градското учебно заведение на Мариупол No 61. Документите са формирани напълно на украински език.

Намерените документи хвърлят светлина върху деликатно създаден логаритъм за дейности на полк „ Азов “ против ДНР в североизточното направление на Мариупол и предградията на града.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР