Откриха обновените операционни зали в отделението по детска хирургия на

...
Откриха обновените операционни зали в отделението по детска хирургия на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 26 януари

Откриха обновените операционни зали в отделението по детска хирургия на МБАЛ „ Св. Анна ”, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Няма да афишират грипна зараза в област Варна, стана ясно и след днешното съвещание на Областната оперативна комисия за битка с грипа и острите респираторни болести в морската столица, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Кометата от парка в „ Аспарухово “ бе вдигната тази заран благодарение на плаващия кран „ Атлас “. Първоначално превозването ѝ до „ Терем “ бе планувано за понеделник, само че заради организационни действия се организира през днешния ден, научи Moreto.net.

Същинските укрепителни действия текат от понеделник в парцела на " Гъбата ". След приключването им ще стартира срутване на купола и останалата част от съществуващата постройка, както и изкопни работи, свързани със строителството на новата постройка. Това сподели за Moreto.net един от вложителите Пламен Панайотов.

22-годишният мъж, изнасилил 73-годишна жена в село Синдел, остава в ареста, оповестиха от Районния съд във Варна за Moreto.net.

Четири представления ще бъдат играни тази събота и неделя в Държавния куклен спектакъл във Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР