Откриха левитиращ камък на Марс. На една от марсианските снимки,

...
Откриха левитиращ камък на Марс. На една от марсианските снимки,
Коментари Харесай

Откриха левитиращ камък на Марс

Откриха левитиращ камък на Марс. На една от марсианските фотоси, направени от известния роувър “Кюриосити ”, се вижда чудноват мрачен камък със синкав отблясък. Най-удивителното е, че този камък, дълъг 25-30 сантиметра, наподобява като че ли лети над повърхността на Червената планета, хвърляйки сянка под себе си! Уфологът Скот Уоринг е уверен, че пред нас не е нормално парче канара, а част от фантастична извънземна технология, оповестява Блиц.
Според Уоринг, това може да е откъс от галактически транспортен съд на представители на извънземна цивилизация, продължаващ да левитира на място след доста десетилетия, епохи или даже хилядолетия, откакто летателният уред на извънземните е напуснал Червената планета.

Според думите на уфолога, НАСА, Роскосмос и Европейската галактическа организация са задължени да обединят напъните си и да провеждат експедиция до Марс, с цел да вземат този артефакт оттова и да го изучат на Земята. Възможно е той да даде на човечеството небивали познания и доста да развие нашата цивилизация по пътя към усвояването на космоса.

Вярно е, че това е мнение единствено на един уфолог, въпреки и доста прочут в мрежата, само че нямащ престиж в научните среди и даже още повече измежду държавните елити. Ето за какво множеството от потребителите в интернет се отнасят хладно към гръмкото изказване на Скот Уоринг. Някои от тях даже подсетиха, че на Марс и по-рано са откривани левитиращи предмети, само че нищо изключително не се е случвало.

Откриха левитиращ камък на Марс

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР