Откриха 145.11 кг марихуана в товарен автомобил при съвместна проверка

...
Откриха 145.11 кг марихуана в товарен автомобил при съвместна проверка
Коментари Харесай

Удар на митниците: Иззеха марихуана за над 2 млн. лв. на „Капитан Андреево”

Откриха 145.11 кг марихуана в товарен автомобил при взаимна инспекция митнически чиновници и гранични служители на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция " Митници "..
 Агенция „ Митници “
На 10 август на пункта в посока към Турция идва влекач с полуремарке с румънска регистрация. Шофьорът - австрийски жител, показва пред митническите чиновници постоянни документи за транспортираната стока - прахообразни препарати за химическата индустрия от Западна Европа през България за Турция.

По искане на  Групово дело „ Гранична полиция “, в която бил постъпил сигнал за противозаконен транспорт, камионът е отклонен за осъществяване на щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация.
 Агенция „ Митници “
В товарното помещение зад палетите с заявената стока, митническите чиновници са разкрили 5 сака и 9 кашона, съдържащи общо 135 полиетиленови плика със суха тревиста маса. Направен е полеви наркотест, който демонстрира реакция на марихуана.

Наркотичното вещество е с бруто тегло 145.11 кг на стойност 2 321 760 лв.. При персонален обзор на лидера, в чантата му, са открити и 2.40 грама хашиш на стойност 90 лв..

По случая се води следствие под надзора на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР