Откакто започна кризата Путин постоянно дрънка ядрени оръжия, напомня непрекъснато,

...
Откакто започна кризата Путин постоянно дрънка ядрени оръжия, напомня непрекъснато,
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Поведението на Путин надхвърля и най-песимистичните очаквания.

" Откакто стартира рецесията Путин непрекъснато дрънка нуклеарни оръжия, припомня непрестанно, че Русия е нуклеарна мощ, само че му бе припомнено, че НАТО също е такава ", разяснява пред Нова нюз дипломатът и някогашен непрекъснат представител в Организация на обединените нации Стефан Тафров.

Той не има вяра, че ще се стигне до нуклеарна опасност, само че призна, че държанието на Владимир Путин надвишава и най-песимистичните упования.

" България се е съгласила да достави боеприпаси на Украйна. Разбира се, че би трябвало да помогнем, желаеме украинската страна да бъде предпазена от експанзията. В България обаче от дълго време работят сътрудници на съветското въздействие. Те би трябвало да бъдат лимитирани, с цел да не се замъглява съзнанието на българите, нужно е да се спре и излъчването на съветски телевизионни канали у нас ", сподели още той.

Според него режимът на Путин не е безконечен, тъй като нито един деспот не е подобен, изключително когато бъде хвърлен в толкоз тежка изолираност, каквато се обрисува за Русия

За него нашата войска е недовъоръжена и в този момент би трябвало да разчитаме на сътрудниците си.

Стефан Тафров съобщи още, че украинците сега са доста храбри и се опълчват сполучливо на един доста по-силен агресор.

" За дипломация постоянно има място. Има плаха вяра, че съветският хайлайф е изплашен от несполучливото начало на войната в Украйна ", счита дипломатът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР