Откакто съм се родил, се носят слухове, че истинският ми

...
Откакто съм се родил, се носят слухове, че истинският ми
Коментари Харесай

Принц Хари: Надеждата ми е да сложа край на медийната лудост

„ Откакто съм се родил, се носят клюки, че същинският ми татко не е крал Чарлз, а Джеймс Хюит “. Това съобщи английският принц Хари по време на показанията си във Върховния съд в Лондон на процеса против публицистичната група на таблоида „ Мирър “.

„ Надеждата ми е да сложа завършек на медийната полуда “, споделя още той.

Хари направи изказването при пресечен разпит от Андрю Грийн, юрист на медията, който го помоли да обясни фраза в писмените показания на херцога на Съсекс пред съда, в които той упреква публицистите от изданието, че имат окървавени ръце.

„ Като дете и младеж бях жертва на нашествието на пресата, през по-голямата част от живота си до момента. Има хиляди, може би милиони публикации, които са написани за мен, от времето, когато бях на 12 години. Като дете всяка от тези публикации изигра разрушителна роля в моето израстване “, съобщи херцогът.

Той приповдигна страстите в аудиторията със идващото си изявление.

„ Откакто съм се родил, се носят клюки, че същинският ми татко не е крал Чарлз, а Джеймс Хюит. Непрекъснато мислех за аргументите, които стоят зад тези клюки. Вестниците желаеха да всеят подозрение в хората, с цел да бъда отхвърлен от кралското семейство “, съобщи Хари, представен от bTV.

С Джеймс Хюит лейди Даяна има връзка през годините.

„ Когато персонална информация, която знаят единствено един или двама души, излезе на първа страница на вестник, приятелският ти кръг стартира да се стеснява от ден на ден и повече. Огромното болшинство от изявленията са приписани на сътрудник, другар, източник, непосредствен човек, което в действителност основава атмосфера на съмнение по отношение на вероятния източник на тези информации. Чувствах, че не мога да вярвам на никого, което беше извънредно възприятие за мен, изключително когато бях толкоз млад “, сподели английският престолонаследникът.

Принц Хари беше посрещнат от навалица оператори и публицисти при влизането си в съда.

За първи път от доста години насам член на кралското семейство Уиндзор се появява в правосъдната зала, въпреки и като очевидец и обвинител. За финален път това се случва през 1891 година с престолонаследника принц Едуард. Тогава кралица Виктория изпада в гняв. Сега, 132 години по-късно, това се случва с принц Хари във Върховния съд в Лондон.

В най-новата правосъдна борба против медиите най-малкият наследник на крал Чарлз III и няколко други високопоставени ищци упрекват групата MGN в противозаконни действия, в това число подслушване по телефона.

Бащата на Хари, крал Чарлз, назова „ гибелен ход “ от страна на сина си да съди английските таблоиди, най-малко съгласно биографията на непокорния втори наследник.

След като влезе в правосъдната зала, принцът получи неодобрение от съдията за това, че не се е явил на първото чуване в понеделник. За да оправдае отсъствието, юристът му изясни, че принц Хари не е желал да пропусне втория рожден ден на щерка си Лилибет, който беше отпразнуван предишния уикенд.

Според принц Хари тези истории са имали директен резултат върху живота му и хората към него, като се стартира от майка му, принцеса Даяна, повлиявайки на „ реакцията ѝ към мен като неин наследник “.

Етикети: Великобританияпринц Хари Изп
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР