Откакто Русия нападна Украйна българските русофили леят крокодилски сълзи за

...
Откакто Русия нападна Украйна българските русофили леят крокодилски сълзи за
Коментари Харесай

Вдигнете гащите и бъдете българи!

Откакто Русия атакува Украйна българските русофили леят крокодилски сълзи за това, че обществото ни било разграничено. И приканват за национално помиряване и обединяване. А разделянето е свирепо.

Близки хора яростно спорят, дългогодишни другарства се скапват. Но това е обикновено, тъй като въпросът е фундаментален до екзистенциалност - ще я има ли въобще България в близко бъдеще? Или отново ще я гази руски ботуш.

Заради мощните и нямащи нищо общо с логиката русофилски настроения у нас, България сега е със свалени гащи пред диктатора от Кремъл, както успешно се изрази Христо Иванов.

Българска социалистическа партия даже заплашва да напусне държавното управление, в случай че България се причисли към всички останали европейски страни, като се изключи Унгария, и изпрати оръжие за Украйна. А Паметникът на Съветската войска, по-известен като МОЧА, е под денонощна полицейска защита.

Национално обединяване под скиптъра на Путин обаче, както си го показват русофилите, няма по какъв начин да има. Защото това ще значи края на историята за България. Прикриването на русофилията зад някакъв имагинерен народен интерес е обратно двуличие. Националният интерес на България е явен и безвъзвратен от Възраждането насам - да бъдем цивилизована европейска страна, да бъдем равни с другите европейски нации.

Имперският интерес на Русия е тъкмо противоположният - тя желае да има кордон от губернии или руски републики в Източна Европа. Българският народен интерес и съветският имперски интерес в никакъв случай не са съвпадали, с изключение на през 1877-1878 година

И стига с това " Русия ни освободи ". Априлското въстание, опълченците на Шипка и всички грамадни жертви на нашите предшественици също би трябвало да влизат в сметката. Освен това през 1944 година Русия ни пороби и това също се брои.

Българските русофили са склонни да оправдаят своя кремълски кумир даже в този момент, когато той атакува вероломно Украйна. Ще го посрещнат с самун и сол, в случай че прецапа Дунава или Черно море и нахлуе в България - към този момент се е случвало.

Защото, видите ли, Русия се чувствала застрашена от НАТО. И желанието на страните от Източна Европа да членуват в този съюз, съгласно българските русофили, няма никакво значение. Важни са единствено съветските страхове, прикриващи имперската лакомия.

Неотдавна Путин в прав текст съобщи, че желае да възвърне ситуацията в Европа от 1997 година Войната в Украйна е единствено първата стъпка в тази посока. От това по-голяма опасност за българския народен интерес няма.

Неуважаеми русофили, в случай че в действителност желаете национално обединяване просто бъдете българи! И си вдигнете гащите, в случай че обичате! Престанете да подлагате услужливо задните ни елементи на Кремъл!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР