Откакто пандемията за първи път преобърна американското образование, приблизително 50

...
Откакто пандемията за първи път преобърна американското образование, приблизително 50
Коментари Харесай

Данните от САЩ показват, че 50 000 ученици липсват от образователната система след пандемията

Откакто пандемията за първи път прекатурна американското обучение, почти 50 000 възпитаници към момента липсват от който и да е тип учебно заведение в Съединени американски щати. Това е съгласно разбор на Асошиейтед прес за записването в обществени, частни и домашни учебни заведения към есента на 2022 година и данни от преброяването на популацията в Съединени американски щати в 22 щата плюс Вашингтон, окръг Колумбия.

Причините учениците да изоставен по време на пандемията са разнородни и към момента не са изцяло разбрани. Някои са претърпели бездомност, изгубили са интерес или мотивация или са се борили с психологично здраве. Някои трябваше да работят или да поемат отговорности за възрастни. Някои изостанаха в онлайн учебното заведение и не видяха смисъл да се ангажират още веднъж.

Броят на изчезналите възпитаници е намалял от есента на 2021 година, когато над 230 000 възпитаници към момента бяха в неопределеност съгласно разбор на AP, Големите локални вести и икономистът от Станфордския университет Томас Дий.

Бавно доста възпитаници с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР