Откакто компанията на Просто Киро и авера му Кокорчо, известен

...
Откакто компанията на Просто Киро и авера му Кокорчо, известен
Коментари Харесай

Говорителката на Киро - Просто Лена

Откакто компанията на " Просто Киро " и авера му Кокорчо, прочут още като Асен Василев, овладяха властта, чудесата у нас не са за три дни, а час по час. Разбира се, с изключителното подпомагане на някои кироугодни медии.

Наистина е знамение невиждано в най-тежкото предаване на Българска национална телевизия - " Панорама ", П-тата на " Просто Киро " да проводят за събеседник, и то по интернационалните тематики, и то на равна нога с някогашен външен министър една правителствена… чиновничка.

Защото въпросната Лена Бориславова, натъкмена измежду П-тата на Кирчо и Кокорчо от адвокатската адвокатска фирма, чийто клонинг " Сиела Норма " внесе в това число и престъпно количество машини за гласоподаване, сега не е нищо друго, с изключение на една държавна чиновничка. Назначена от Кирил Петков за началник на кабинета му и за говорителка на държавното управление. Както да въртиш и да сучеш, това си е една " просто чиновничка ".
свързани новини9193на 20.01.202282086преди 7 часа
А откакто послушаш кухите клишета, които лее, се убеждаваш, че май и за това не става. Например новото в връзките ни със Северна Македония е " надграждане на разговора " . Изпълненият най-накрая от прилежащата ни страна ангажимент от 1999 година да внесе писмо до Организация на обединените нации е " огромната вест, добавената стойност от новото съдействие ". Работата с комшиите е " динамична, отворена " и други дрън-дрън.

Целта на цялата тая работа е " да реализираме, да сме част от един огромен пазар " . Дотук е имало " неточности на предходното държавно управление " и се нуждаем от " културен, исторически, стопански и какъвто и да било продан " . Има " занемарени сфери и не могат да се преодолеят бързо " .
свързани новини103468на 20.01.2022
За бюджета 2022, който към момента е една неродена мома, дамата в черно сподели, че има " взаимно внасяне на бюджета " и " ще изговарят политиките " .

Румен Радев бе избран като " сътрудник и коректив " на настоящето държавно управление. Защото " разговорът е функционалност на демократичното общество " . За Коронавирус пандемията зави, че се стараят " да основат предвидимост в българското общество ". Която очевидно ще би трябвало да я патентова, тъй като по отношение на тоя вирус предвидимост в целия свят към този момент трета година няма и няма.

Естествено, " уверено би трябвало да бъде модифициран моделът " на ръководство. Кой модел и по какъв начин да бъде модифициран явно самата не знае, само че клишето го знае. Както не можа да отговори дали ще има още войски където и да било.

И най-после заби като гвоздей в кисело мляко фразата: " Тази четворна коалиция завоюва изборите " !?

Е, по какъв начин на това място да не си плюеш в пазвата. Първо, такава " коалиция " в никакъв случай не е печелила никакви избори. Второ, гласоподавателите на партиите в нея са тежко погнусени от ашладисването им в коалиция. Трето, да изличаш такава нелепост, без да разясняваме какъв брой погрешно е това, значи, че не знаеш нито в коя страна живееш, нико какви са изборните правила в нея, нито кой защо се бори в политиката у нас.

" Тази четворна коалиция " освен не е спечелила никакви избори, ами независимо нито една от тези партии не може да сформира никакво държавно управление. Партиите в " тази четворна коалиция " са толкоз разнопосочни, че ги събира единствено едно - жаждата за власт непременно и под всевъзможен тип.

" Тази четворна коалиция " единствено за 2 месеца аргументи на България такива енергийни, ценови, пандемични и впрочем бедствия, каквито целият преход не можа да натвори.

" Тази четворна коалиция " до момента потвърди единствено едно - че прехвалените и префърцунени сякаш млади, сякаш нови и сякаш образовани хора в нея са полуграмотни, с промити мозъци, натъпкани с клишета и опорни точки и лишени от всевъзможни качества да бъдат ръководещи.

В петък вечерта Лена Бориславова лъсна в целия искра на тези характерности. Не се знае дали я готвят за началник на разпарчатосаната КПКОНПИ или не. Може да му става на " Просто Киро " за началник на кабинета и представител, само че за върховен управнически кадър тя явно не става.

Засега сякаш съумява само да плакне очите на зевзеците оператори с типа си на скръбна мадона. Но да пращаш чиновничките си в национална медия в качеството им на фактори да мерят причини с някогашни външни министри, социолози и анализатори от високо равнище като Андрей Райчев и учени от ранга на проф. Кирил Топалов, си е храчка в лицето освен на феновете на Българска национална телевизия, само че и на цялата нация.

Момичета и момчета от П-тата на " Просто Киро ", елате на себе си и проумейте най-малко едно - че България е страна. С над 1330-годишна история. Тя е била такава преди вас, ще бъде такава и след вас. А вие престанете да се държите по този начин, сякаш не сте отсам и сте за малко.

Или това е единствената истина за вас. Е, ясно е към този момент. А в този момент си вървете. Кой откъдето е. В този свят има място за всевъзможни хора. Но за нагли безродници рядко се намират. И България несъмнено не е място за тях.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР