Откакто Кирил Петков стана премиер, сладкарницата на съпругата му Линда

...
Откакто Кирил Петков стана премиер, сладкарницата на съпругата му Линда
Коментари Харесай

140 лева за торта от госпожа премиершата, бизнесът й върви на пълни обороти

Откакто Кирил Петков стана министър председател, сладкарницата на брачната половинка му Линда работи на цялостни обороти. Въпреки че към този момент е с изменен статут и е нещо като първа дама на страната, Линда не е трансформирала метода си на живот и още продължава да върви на работа всяка заран. Нещо повече – запретва ръкави и персонално майстори сладкиши.

Въпреки високите цени на тортите, госпожата не смогва от клиенти и дори си е взела помощница. Доскоро канадката сама въртеше безглутенови сладкиши в заведението, че дори чистеше, шеташе и подреждаше, само че към този момент си има асистентка, оповестява столичен вестник.

Премиершата е икономист по обучение, само че голяматa й пристрастеност е сладкарството. Щом брачният партньор й влезе в огромната политика, тя се постара да остане надалеч от светлините на прожекторите, въпреки че предходната година се окъпа със популярност в готварското риалити шоу " Мастършеф ". Тогава съумя да шашне журито с безглутеновата версия на известната торта " Гараш ".
свързани новини132517преди 18 часа98762на 24.12.2021
Родената в Канада кулинарка меси вкусотиите си тъкмо пред витрината на своята сладкарница. Така хората могат да видят целия развой по приготвянето.

Цените в заведението надалеч не са национални – капучиното е 3,50, а сладкишите вървят по 6-7 лв. на парче. Една торта пък излиза към 140 лв.. Клиентите са склонни да заплащат по-скъпо, тъй като продуктите са без глутен и са подобаващи за хора с алергии.

Когато Кирил Петков стана министър-председател, бизнесът на Линда потръгна още повече и искащите да опитат творенията й се умножиха. Заради нараствания размер на работа премиершата няма време да посети фризьора си и да боядиса кичурите си, та корените й към този момент са побелели.

Докато е във вихъра на сладкарството, Линда носи косата си повърхностно прибрана в плитка. Лицето й не е намазано с грим, а от време на време част от него не се и вижда, защото госпожата постоянно покрива лицето и носа си с маска. Влезе ли клиент в заведението, собственичката наложително поставя парче плат върху физиономията си, написа още изданието.

Мадам Петкова е споделяла, че се насочила към здравословното готвене поради дребната си щерка, която страда от диабет и съблюдава специфична диета. Освен това всички в фамилията имат глутенова нетърпимост, по тази причина този алерген изцяло липсва в тортите на русокоската.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР