Откакто изгря на голямата сцена в ранните си тийнейджърски години,

...
Откакто изгря на голямата сцена в ранните си тийнейджърски години,
Коментари Харесай

Kристиан Костови: Няма да си сменям пола, но в Китай ме харесват като жена

Откакто изгря на огромната сцена в ранните си тийнейджърски години, Кристиан Костов постоянно е обект на медиен интерен поради ексцентричния си външен тип. Младият артист пусна дълга коса, облича се с рокли, гримира се и има мощно женствено лъчение, по тази причина мнозина допуснаха, че скоро ще се насочи към интервенция за промяна на пола. Той обаче изрично отхвърля тези изказвания и споделя, че просто желае да се разграничава от масата.

„ Такъв е моят жанр на обличане – естравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора им харесва, само че е обикновено да не бъда харесван от всички. Колко би трябвало да си трагичен от вътрешната страна, че да накараш някой да се почувства зле! Аз съм си момче! Имам дълга коса, само че това не значи, че желая да съм жена! Тази визия доста ми оказва помощ в Азия. До ден сегашен имам триумф в Китай ”, разяснява изпълнителят.

В момента Костов живее в Русия, където работи по разнообразни планове. Извън професионалните задължения, които към този момент вървят чудесно, той е претърпял тежък интервал в персонален проект. Неотдавна Костов се разболял от  Ковид-19 и много мъчно минал през заболяването. „ Цялото ми семейство го изкарахме доста тежко. Бях доста зле. Дядо ми умря в резултат на вируса. Той беше най-интелигентният човек, който познавах. Последните думи от него бяха: „ Помогнете ми, апелирам, неприятно ми е ”, споделя музикалната звезда със сълзи на очи.

21-годишният артист е от разбъркан генезис. Майка му е рускиня, а татко му е българин от Ямбол. Кристиан постоянно се е гордял с България и се радва на голямата любовта, която е получил след триумфа си на „ Евровизия ” преди 4 години. Тогава той завоюва второ място в състезанието за нашата страна. За страдание, нежният актьор се е сблъсквал и с лицето на омразата. Случвало се е дори да го заплашват с нож на улицата. Кристиан се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на британски и гамените решили да го оставят, тъй като помислили, че е чужденец. Той обаче бил толкоз изплашен, че в продължение на една седмица не излизал от у дома.

Сексуалната ориентировка на младежа с съветски корени бе необятно обсъждана у нас още с появяването му в шоуто „ Х Фактор ” преди 6 години. Тогава Крис бе едвам на 15 и някои отдаваха нежната му визия на нежната възраст, други оправдаваха преобладаващото му женско лъчение с изявената му артистичност.  „ Той е още дете! Тепърва ще се развива и ще възмъжава! ”, оправдаваха го почитателите. Това обаче не се случи, даже в противен случай – стигна се до такава степен да се облича в рокли, поли и да се гримира.

За персоналния живот на Костов не се знае доста. По време на шоуто „ Х Фактор ” той призна, че е непорочен, само че тогава към момента бе младеж. Сега споделя, че се е посветил на кариерата си и любовта не му е приоритет.  „ В момента не ми е до гаджета, имам прекалено много други неща на главата! ”, разяснява изпълнителят. Meждувременно Кристиан е почнал да учи китайски език и към този момент напредва с уроците. Участието му в предаването „ Singer ” в Китай го трансформира във повсеместен любим на локалните фенове и до ден сегашен той има доста фенове в страната. „ Скоро ще си поддържаме връзка и на китайски! ”, обръна се наскоро Костов към почитателите си в инстаграм. Понякога той показва уменията си с йероглифите в обществената мрежа.

Изпълнителят на песента „ Beautiful Mess ”, с която България завоюва рекордното второ място на „ Евровизия ”, изрази желанието си да се завърне за по-дълго в Азия. „ Искам да съм в Китай. Липсва ми Пекин и страната като цяло ”, съобщи той. Припомняме, че точно на 19-ия си рожден ден артистът направи независим концерт в Китай, който бе гледан от близо 1 милион меломани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР