Откакто г-жа Петя Банкова беше назначена в Агенция Митници имаме

...
Откакто г-жа Петя Банкова беше назначена в Агенция Митници имаме
Коментари Харесай

Премиерът в оставка: Има слухове, че ДАНС прикриват канали за наркотици, Петя Банкова е работила и може да е използвала информация

Откакто госпожа Петя Банкова беше назначена в Агенция " Митници " имаме рекордно количество опиати, които са арестувани. За мен е доста необичайно тъкмо тя да бъде упрекната, че прикрива канали за опиати. Много е значимо да се разбере какво се случва, с цел да не се окаже, че както по филмите я нападат тъй като си прави работата. Нямам информация от ДАНС досега и съм изискал. Това сподели министър председателят в оставка акад. Николай Денков, който за последно дава отговор на въпроси на жители и медии във Фейсбук.

" Ръководствата на тези структури не се отичат пред мен, нито са назначавани от мен, а се регистрират очевидно пред този, който ги е назначил ", изясни още Денков.

" Факт е, че са арестувани опиати за милиони. Нека забележим какви обвинявания има. Ако има доказателства, несъмнено, тя ще би трябвало да понесе някаква отговорност. От много време се въртят клюки, може да ги видите и в медиите, че ДАНС прикриват канали за опиати. Г-жа Банкова е работила там и няма да се учудя, в случай че е употребила информация. Аз не мога да ги потвърдя, само че тъкмо това би трябвало да е работата на службите ", сподели още министър председателят в оставка.

" Много пъти съм казвал, че в ДАНС има сляпо леке във връзка с корупцията. Те постоянно се оправдават, че това е работа на антикорупционната комисия, сподели още Денков ", добави Денков като уточни, че с новосформираната парламентарна комисия ще се види по какъв начин ДАНС и КПКОНПИ работят дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР