Откакто е майка, Риана определено изглежда променена. От една страна

...
Откакто е майка, Риана определено изглежда променена. От една страна
Коментари Харесай

Как кръсти Риана второто си бебе

Откакто е майка, Риана несъмнено наподобява изменена. От една страна стилът ѝ на обличане стана по-смел, като даже по време на двете ѝ бременности тя стартира да залага повече на облекла, които подчертават върху наедрялото ѝ коремче.
 Риана и ASAP Rocky имат нов мотив за наслада
Риана го направи за повторно

С какво могат да се похвалят певицата и половинката ѝ

От друга страна майчинството ѝ вдъхва и един различен тип храброст. Самата певица разкри пред  преди няколко месеца, че към този момент се усеща като че ли може да направи всичко.

Първия си наследник Риана и половинката ѝ A$AP Rocky посрещнаха през май предходната година, а малко по-късно стана ясно, че са го кръстили  Името и същото като на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която очевидно звездата двойка е почитател.

Втората си бременност певицата разкри по доста гръмък метод, като сподели порасналото си коремче по време на  през февруари. В началото на предишния месец пък разбрахме, че бебето се е родило и още веднъж е момче. А в този момент към този момент знаем и какво е името му, както и още няколко забавни детайлности.

От The Blast настояват, че са се сдобили с акта за раждане на детето, от който излиза наяве, че е родено на 1 август 2023 година в 7:41 сутринта в болница Cedar Sinai в Лос Анджелис. Името му, записано в документа, е Райът Роуз Мейърс (Riot Rose Mayers).

Прави усещане, че първата писмен знак от името и на втория наследник на Риана е " Р " и като цяло изборът за него е нетрадиционен. Предположенията са, че името е определено поради неотдавна излязлата ария на двамата рапъри Riot на, в която взе участие и Фарел Уилямс.

Hello пишат, че акушер-гинекологът на Риана, изродил бебето, е известен измежду звездите и е работил с Клои Кардашиян и Кайли Дженър. Интересно е също, че точно той е взел участие в раждането и на сина на.

Снимки на новородения наследник на  все още няма, само че такива може и да забележим скоро, съдейки по това, че певицата показа фрагменти с първото си бебе седем месеца след раждането му.
 Риана и Savage X Fenty за кърмещи - нова гореща реклама на певицата
Когато Риана прави реклама, до момента в който кърми сина си

Провокативна и секси

Певицата и A$AP Rocky са двойка от към три години, само че съгласно източник на People не възнамеряват да имат трето дете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР