Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът

...
Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът
Коментари Харесай

Благо Георгиев инвестира хонорара си от Survivor в тунинг

Откакто Благой Георгиев постави завършек на футболната си кариера, фокусът на медиите е върху персоналния му живот и суетата, която той намерено показва, трансформирайки се в фешън икона. Доста рецензии отнасяше обаче, във връзка с извънредно неестествените си зъби, правени преди години в Русия.  Още с подписването на контракта за влизането му в риалити формата Survivоr, побърза да направи обзор в денталния център на Ванко 1 - V1 Dental Clinic и да уговори изискванията по новия си тунинг. Тогава заваляха догадки дали не си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки, като никой не допускаше, че Георгиев ще се раздели с изкуствената си захапка. Сега доктор Нели Иванова, лицето на денталния център на Ванко 1, се е нагърбила с задачата да трансформира най-скандалната усмивка в България, в произведение на денталното изкуство. Именно тя е русокоската, с която Георгиев е неразлъчен, откогато се е завърнал от Доминикана. 

Той незабавно се насочи към Пловдив, където " заживя " през последните дни, за час по-скоро да се снабди с нова циркониева усмивка. Работата върху него била безусловно денонощна, защото клиниката от скоро отвори и своя “Спешен център ” - 24/7.  Досегашните му зъби към този момент са в историята, демонтирани от екипа за негативно време.  Проектът му към този момент е подготвен и е въпрос на време най-високият клас цирконий в международен мащаб - Ivoclar - да се инсталира в устата му. 

Всички сме извънредно любопитни за крайния резултат, както и каква е сумата, която Благо ще брои за най-актуалната стоматологична услуга в клиниката - безспорен водач у нас. Сред пациентите й са доста фолк реализатори и най-красивите родни миски за всички времена.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР