Откакто Амал Клуни се излезе под ръка с Джордж, облечена

...
Откакто Амал Клуни се излезе под ръка с Джордж, облечена
Коментари Харесай

Джордж Клуни разказа как е предложил брак на съпругата си Амал

Откакто Амал Клуни се излезе на разположение с Джордж, облечена в бежoв костюм на Stella McCartney през 2014 година, за цивилната им сватбена гала, се чудим по какъв начин артистът е съумял да убеди такава мощна, красива и скромна защитничка на правата на индивида да стане негова законна брачна половинка. В скорошно изявление с Дейвид Летърман в The Late Show, Клуни разкри по какъв начин е почнал връзката си с Амал, написа Elle.

" Срещнахме се на езерото Комо. Тя беше другарка на другар, която пристигна да ни посети, а след това я преследвах в продължение на доста месеци като й се обаждах и пишех ", показа артистът.

Клуни, също по този начин, описа по какъв начин е предложил брак на тази зашеметяваща жена.

" Бях измислил всичко. Пръстенът ми беше прикрит зад нея. Имах подобаваща музика. Всичко беше планувано. Аз бях сготвил, тя влезе преди малко върнала се от Лондон и се беше нагласила. Всъщност, тя нормално е доста нагласена. Попита какво ще поръчаме, а аз споделих, че съм сготвил ", добави той.

Спомняйки си за нощта, той означи, че брачната половинка му е отишла да измие съдовете, което му е дало време да издуха свещите и да я помоли да му подаде кибрит от кутията зад нея.

" Тя протегна ръка, извади кутията и там седеше единствено пръстенът. Тя го извади, погледна го и в действителност означи: " Това е пръстен " ", описа Джордж пред Летърман.

" Коленичих и споделих: " Не мога да си показва да прекарам остатъка от живота си без теб " ", добави той, разкривайки, че знае, че му е лишило тъкмо 25 минути, с цел да предложи на Амал, тъй като толкоз е бил продължителността на плейлиста.

" Аз безусловно споделих: " Изглежда, уповавам се, че отговорът е " да ", тъй като нуждая се от отговор. На 52 години съм и в случай че продължа да съм коленичил може да ми се извади бедрото " ", пошегувал се той.

Е, наподобява шегата му се е получила, тъй като Амал не е могла да каже " не " на поднесеното по този метод предложение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР