Отиващата си година бе белязана от рекордна инфлация, а много

...
Отиващата си година бе белязана от рекордна инфлация, а много
Коментари Харесай

Бизнес насред криза: Топ нови проекти на БГ звездите през 2022

Отиващата си година бе белязана от рекордна инфлация, а доста бизнеси бяха принудени да преустановят активност. Въпреки смутните времена обаче, някои родни инфлуенсъри въпреки всичко откриха муза, ентусиазъм и опция, с цел да започват собствен бизнес. С какво се захванаха те?

Златка Димитрова

Плеймейтката последва образеца на доста свои колежки и сътвори своя линия облекло. Става въпрос за фитнес клинове, бюстиета и изобщо облекла за подготовка. Бизнесът ѝ обаче има тип на много дребен и непряк ангажимент за нея, защото си няма даже уебсайт, а единствено една Instagram страница. Под фотосите на моделите тече и типично българската връзка: " Цена? ", " Пишете на персонално ". Далеч по-добре наподобява другата ѝ страница, в която продава бански, както и приятни облекла в бохо жанр за плажа. 

Виж още: BG звездите и cancel културата! Кои родни звезди се изложиха крепко през годината 

Ивана Александрова

Влогърката направи разумното и през тази година сътвори собствен личен бранд бижута. Начинанието не се размина без дребен скандал към произхода на бижутата, само че откакто призна, че са китайски, Ивана увери всичките си почитатели, че има нужните документи, доказващи качеството им.

Мика Стоичкова

Дъщерята на Христо Стоичков се завърна трайно в България, с цел да поеме ръководството на марката на татко си за облекла, както и връзките на БФС. Това обаче не беше всичко. Мика сътвори и собствен личен бранд водка, която постепенно, само че несъмнено постанова на пазара. Е, цената на алкохолната напитка подсказва, че не е за всекидневна приложимост, само че кой не би желал понякога да си разреши нещо първокласно в чаша с лед?

Мартина Юрукова 

Логичното се случи тази година - Мартина Юрукова си направи собствен профил в OnlyFans. Е, евентуално не става въпрос за кой знае каква инвестиция, само че се желае и ентусиазъм, и кураж, с цел да се дебютира в такава платформа и то в България. А и моделката по този начин или другояче качваше прекомерно провокативни фотоси - беше редно най-малко да печели от тях. 

Виж още: Риалитита, подкасти и цялостен филм: Това са топ влогърските БГ събития за 2022 година

Книгите 

Тук под едно слагаме няколко заглавия, които обогатиха книжния пазар у нас. Със свои биографични книги се снабдиха Антоанет Пепе, Николета Лозанова, Ваня Джаферович.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР