Отиваме на избори, дано да има изненада. Първото нарушение на

...
Отиваме на избори, дано да има изненада. Първото нарушение на
Коментари Харесай

Атанасов: Много му се иска на Бойко да ни прегърне, но няма да му се получи

Отиваме на избори, нека да има изненада. Първото нарушаване на новия ръководител на 48 Народно събрание Вежди Рашидов е, че свикал изключително съвещание (за бюджета),без да разгласи дневен ред, това показа пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов, заместник-председател на 48-то Народно събрание от " Демократична България ".

Всичко е в детайлите, посочи той. Управлението на законодателната власт било в ръцете на ГЕРБ. Много му се желае на Бойко да ни прегърне, няма да му се получи, съобщи Атанасов и напомни, че който се е прегърнал с ГЕРБ си отивал.

Войната в Украйна поставила тежки разграничителни линии сред сътрудниците в предходния кабинет. За образец той уточни Българска социалистическа партия, която е против военна помощ за Украйна. Сега ще забележим кой на коя страна ще застане, акцентира Атанасов.

Не изключвам да се стигне до третия мандат, посочи той. От това кой ще го получи щяло да се види има ли предпочитание за сформиране на ново правителство или ще се върви към предварителен избор.

Имаше брутално пазаруване на избори, упрекна Атанасов. Този път, по думите му, имало имитация на противопоставяне на битка с купения избор. Във всички браншове кабинетът на Гълъб Добев провел кадрова чистка, съобщи генералът.

Връщането на хартиената бюлетина е примамката, на която се хванала Корнелия Нинова, съгласно Атанас Атанасов. ДБ няма да поддържа кабинет с мандат на ГЕРБ. Засега от Демократична България ще дадат поддръжка на втория мандат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР